Stefan Mavrodiyev

Acteur

Stefan Mavrodiyev is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Monkeys in Winter

2006 | Drama

Bulgarije/Duitsland 2006. Drama van Milena Andonova. Met o.a. Angelina Slavova, Bonka Illieva-Boni, Diana Dobreva, Sava Lolov en Valentin Tanev.

Drie verhalen over drie vrouwen van verschillende afkomst en toekomst die zich in verschillende tijden afspelen. De verhalen geven drie inzichten in het tragische resultaat van de relaties tussen mannen en vrouwen.

Petyk vecher

1987 | Drama

Bulgarije 1987. Drama van Ludmil Kirkov. Met o.a. Marija Stefanova, Elena Raynova, Margarite Pehlivanova, Ernestina Shynova en Velko Kynev.

De controversiële regisseur Kirkov schetst een groepsportret van moderne Bulgaarse vrouwen. De vier verhalen, die onderling een losse samenhang vertonen, handelen over vier vrouwen die op hetzelfde kantoor werken en laten zien hoe afhankelijk ze van mannen zijn, zowel maatschappelijk als privé. Ondanks de realistische en vaak grimmige situaties, dreigt de film herhaaldelijk in het groteske te vervallen.

Dwadeset i tchetiri tchasa dyshd

1983 | Drama

Bulgarije 1983. Drama van Vladislav Ikonomov. Met o.a. Ewa Szykulska, Stefan Danailov, Stefan Mavrodiyev, Nikola Dadov en Velio Goranov.

Een redelijke en soms ontroerende verfilming van twee verhalen van Yordan Yovkov, die bekend staat als de 'Bulgaarse Tsjechov'. Elisa, een mooie circusartieste, houdt een feestje met vier mannen: een ruwe legerofficier, een gedesillusioneerde leraar, een eccentrieke goochelaar en een verveelde chirurg. Al gauw krijgen de zwartgalligheid van de Balkan en de alcohol de overhand, wat resulteert in een gewelddadig conflict. Harde maar stijlvolle film met een ongelooflijke bezetting, aangevoerd door de Poolse actrice Szykulska.

...kolkoto synapeno zyrno

1980 | Drama

Bulgarije 1980. Drama van Sergiey Gianrov. Met o.a. Velyo Goranov, Ivan Janchev, Kina Mustaphova, Stefan Mavrodiyev en Dymitr Ivanov.

Een plattelandsdokter overdenkt op zijn dagelijkse busreis naar huis zijn moeilijke werk in een dorpje in de bergen. Plotseling breekt er brand uit. Heldhaftig probeert hij zijn medepassagiers te redden en vindt daarbij de dood. De scherp waargenomen details van het leven op het platteland zijn interessanter dan het weinig overtuigende plot van dit debuut van Gianrov.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stefan Mavrodiyev op televisie komt.

Reageer