Asdrúbal Meléndez

Acteur

Asdrúbal Meléndez is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Diles que no me maten

1984 | Thriller

Venezuela 1984. Thriller van Freddy Siso. Met o.a. Asdrúbal Meléndez, Flor Núñez, Julio Alcázar, Rodolfo Molina en Paulino Durán.

Een film, gebaseerd op een verhaal van Juan Rulfo, die gaat over een man die zichzelf ervan beschuldigt zijn maat te hebben gedood. Hoe hij 35 jaar op de vlucht is, achtervolgd door alles en iedereen en wel in het bijzonder door het schrikbeeld van zijn eigen schuldgevoel. Een niet geheel geslaagde thriller die niettemin vrij boeiend is.

El iluminado

1983 | Drama

Venezuela 1983. Drama van Jesús Enrique Guédez. Met o.a. Asdrúbal Meléndez, Carlos Carrero en Minerva Vila.

Mythen en bijgeloof als middel om de ellende van de onderontwikkeling te ontvluchten. Naar het verhaal van een werknemer in een suikerfabriek, die het opmerkelijke vermogen bezit om mensen te genezen. Etnografisch en sociaal gezien een belangrijk werk; over het geheel genomen een redelijk boeiende film.

Manuel

1979 | Drama

Venezuela 1979. Drama van Alfredo J.Anzola. Met o.a. Asdrúbal Meléndez, Julio Mota, Virginia Urdaneta en Victor Cuica.

Het drama van een vissersdorp dat met de grond gelijk gemaakt wordt om er een toeristisch complex te bouwen en de gevoelsconflicten van de nieuwe priester in het dorp. Een niet erg goede film, maar met een prijzenswaardig kritisch karakter.

La empresa perdona un momento de locura

1978 | Drama

Venezuela 1978. Drama van Mauricio Walerstein. Met o.a. Simón Díaz, Eva Mondolfi, Asdrúbal Meléndez en Arturo Calderón.

De klassenstrijd tussen de bourgeoisie en het proletariaat wordt uitgedrukt in de conflicten van een vakarbeider die als gevolg plotseling een zenuwinzinking krijgt in de fabriek waar hij al twintig jaar werkt. Klassieke film binnen de Venezolaanse cinema.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Asdrúbal Meléndez op televisie komt.

Reageer