Blanca Estrada is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Misterio en la isla de los monstruos

1981 | Actiefilm, Avonturenfilm

Spanje/Verenigde Staten 1981. Actiefilm van Juan Piquer Simón en Juan Piquer Simon. Met o.a. Terence Stamp, Peter Cushing, Ian Sera, David Hutton en Blanca Estrada.

Een weinig fantasierijke actiefilm waarin Serra en Hatton schipbreuk lijden en terechtkomen op een eiland dat is afgeladen met goud en vreemde creaturen. Gebaseerd op een boek van Jules Verne. Het scenario is van regisseur Simon, Joaquin Grau en Ron Gantman. Het camerawerk is van Andres Berenguer. Ook bekend als MONSTER ISLAND en JULES VERNE'S MYSTERY ON MONSTER ISLAND.

Los Cántabros

1980 | Avonturenfilm

Spanje 1980. Avonturenfilm van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Dan Barry, Verónica Miriel, Julia Saly en Alfredo Mayo.

Een Cantabrische aanvoerder komt in opstand tegen het Romeinse Rijk. Het klassieke knoeiwerk van Jacinto Molina/Paul Naschy, maar nu met enkele goede acteurs in de bijrollen.

El Caminante

1979 | Fantasy, Erotiek

Spanje 1979. Fantasy van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Blanca Estrada, Sara Lezana en David Rocha.

De duivel die een menselijke gedaante heeft aangenomen, houdt zich bezig met het onderzoeken van de seksuele geneugten uit de Middeleeuwen. Het is een beledigend erotisch knoeiwerk, dat kenmerkend is voor de belachelijke zelfverheerlijking van Paul Naschy en Jacinto Molina.

Las Locuras de Jane

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Joaquín Coll Espona. Met o.a. Blanca Estrada, Ramiro Oliveros, María Salerno, Antonio Mayans en Mabel Escaño.

De jonge Jane aarzelt onbewust tussen twee mannen. Een bescheiden komedie die derhalve onopgemerkt bleef.

El Francotirador

1977 | Misdaad

Spanje 1977. Misdaad van Carlos Puerto. Met o.a. Paul Naschy, Blanca Estrada, Elisa Montés, Carlos Casaravilla en Antonio Vilar.

Een geesteszieke probeert een aanslag op het leven van Franco te plegen. Een onuitstaanbare, ongerijmde, zeer slechte film.

Dios bendiga cada rincón de esta casa

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Chumy Chumez. Met o.a. Lola Goas, Blanca Estrada, Sergio Mendizábal en Jorge Nieto.

Een dienstbode betrapt haar bazin als die haar man bedriegt. Om daarover het zwijgen te bewaren moeten de normale rollen verwisseld worden. Een uiterst bittere komedie hoewel niet slecht voor een debutant als de humorist en scenario-schrijver Chumez.

Taxista de señoras

1976 | Komedie, Erotiek

Spanje/Italië 1976. Komedie van Sergio Bergonzelli. Met o.a. Máximo Valverde, Blanca Estrada, Malisa Longo, Karim Well en Marisa Mell.

De erotische avonturen van een keurige taxichauffeur. Smakeloos.

Sábado, chica y motel, qué lío acquél

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van José Luis Merino. Met o.a. Agata Lys, Armando Calvo, David Carpenter, Blanca Estrada en Aurora de Alba.

Het komen en gaan van stelletjes met erotische bedoelingen in een motel tijdens een weekeinde. Een blijspel zonder verrassingen noch kwaliteiten.

Sensualidad

1975 | Misdaad, Erotiek

Spanje 1975. Misdaad van Germán Lorente. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Amparo Muñoz, Pilar Velázquez, Janet Agreen en Blanca Estrada.

Een politie-agent wil een paar prostituées van de totale ondergang redden. Een verschrikkelijke en moraliserende erotische thriller.

Metralleta stein

1974 | Actiefilm

Spanje 1974. Actiefilm van José Antonio de la Loma. Met o.a. John Saxon, Francisco Rabal, Blanca Estrada, Simón Andreu en David Carpenter.

Een politieagent is van plan om een gevaarlijke misdadiger te pakken. Een Spaanse actiefilm waarin gestreefd is naar een Amerikaanse uitvoering. Helaas is men daar in geen enkel opzicht in geslaagd.

La Noche de la furia

1974 | Actiefilm

Spanje 1974. Actiefilm van Carlos Aured. Met o.a. Glenn Lee, Blanca Estrada, Julián Ugarte, Maria Perschy en Eduardo Bea.

Een FBI-agent biedt twee hippieparen het hoofd, die een actrice op haar retour gegijzeld houden. Een onnozele brij.

El Libro del buen amor

1974 | Erotiek, Komedie

Spanje 1974. Erotiek van Tomás Aznar. Met o.a. Patxi Andion, Blanca Estrada, Mónica Randall en Mabel Escaño.

De erotiek- en schelmenavonturen van een dichter in de middeleeuwen. Een schijnheilige en platte film, die desondanks een zeker kassucces werd.

El Buque maldito

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Maria Perschy, Jack Taylor, Manuel de Blas, Carlos Lemos en Barbara Rey.

De leden van eeuwenoude Tempelieren-orde zaaien dood en verderf vanaf een spookschip, dat in dichte mist gehuld gaat. Deze derde aflevering uit het curieuze zombie-vierluik van De Ossorio (verder: LA NOCHE DEL TERROR CIEGO, EL ATAQUE DE LOS MUERTOS SIN OJOS en LA NOCHE DE LAS GAVIOTAS) bevat sfeervolle scènes, maar wordt gehinderd door gênante dialogen. Ook bekend als THE GHOST SHIP, HORROR OF THE ZOMBIES en SHIP OF THE ZOMBIES.