Giacomo Rondinella

Acteur

Giacomo Rondinella is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Siamo ricchi e poveri

1953 | Romantiek

Italië 1953. Romantiek van Siro Marcellini en Roberto Amoroso. Met o.a. Hélene Rémy, Gaby André en Giacomo Rondinella.

Rino (Rondinella) en Lucia (André) zijn geliefden en leiden een bescheiden bestaan in Napels. Hij heeft een prachtige stem en een beroemde Franse zangeres, die verliefd op hem wordt, spiegelt hem een droomcarrière in de amusementswereld voor. Er zal onvermijdelijk een einde komen aan zijn verhouding met Lucia. Maar liefde overwint en wordt beloond met rijkdom.

Carosello Napoletano

1953 | Musical, Romantiek, Komedie

Italië 1953. Musical van Ettore Giannini. Met o.a. Paolo Stoppa, Clelia Matania, Nadia Gray, Maria Fiore en Maria Pia Casilio.

De geschiedenis van Napels van de 16de tot in de 20de eeuw, gebracht in liederen, commedia dell`arte en revue-sc[KA2]enes met de `eeuwige straatmuzikant` (Stoppa) als centraal en verbindend personage. Dit bruisend en vitaal muzikaal spektakel heeft op de geluidsband zang van o.a. , maar de te pretentieus-artistieke balletten van Massine doen in de volkse context nogal misplaatst aan. Het scenario is van de regisseur, Giuseppe Marotta en R. Del Grosso. Het camerawerk is van Piero Portalupi.

...e Napoli canta

1953 | Muziek, Romantiek

Italië 1953. Muziek van Armando Grottini. Met o.a. Giacomo Rondinella en Virna Lisi.

Groot genieten bij deze romantische komedie, met een heel jonge en oogstrelende Virna Lisi en een paar heerlijke liedjes. Het verhaal gaat over een jonge zanger die door een misverstand zijn vriendinnetje kwijtraakt, en zijn pogingen haar terug te winnen als ze op het punt staat met een ander te trouwen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Giacomo Rondinella op televisie komt.

Reageer