Max Laurel

Acteur

Max Laurel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

L'ultima missione

1988 | Oorlogsfilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Paul D. Robinson. Met o.a. Richard Hatch, Donald Pleasence, Max Laurel, Mike Monti en Mylene Thy-Sanh.

De stoere Amerikaanse sergeant Chet Cast (Hatch) wordt met een speciale opdracht naar Vietnam gestuurd. Hij krijgt de leiding over een peloton avontuurlijke soldaten en trekt met hen de jungle in. Daar moeten ze, ten koste van alles, een strategisch gelegen brug vernietigen. Er is actie genoeg in de film, maar het ontbreekt aan acteer- en regie-talent.

Cop game: giochi di poliziotto

1988 | Thriller, Misdaad

Italië 1988. Thriller van Bruno Maffei. Met o.a. Brett Huff, Max Laurel en Alex McBride.

Een interessante thriller, om zeep geholpen door zwak spel en zwakke regie. Tijdens de oorlog in Vietnam onderzoeken twee politiemannen in Saigon de dood van een stel Amerikaanse soldaten. Ze ontdekken dat de slachtoffers getuigen waren van een massamoord op Vietnamese burgers. Ze worden aan alle kanten gehinderd bij hun onderzoek, maar ze slagen er toch in de zaak op te lossen.

Angel Hill

1988 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Paul D. Robinson. Met o.a. Richard Hatch, Donald Pleasence, Max Laurel en Vassili Karis.

Een goedkope variatie op het zo langzamerhand uitgemolken thema Vietnam. Slecht spel, stupide verhaal. Een stoere Amerikaanse sergeant krijgt een speciale opdracht: hij moet de Vietnamese vrouw zien terug te vinden waarmee hij in het verleden heeft samengewerkt, waarmee hij een verhouding had en die hij in de steek heeft gelaten.

The Secret of The Inkas Empire

1987 | Avonturenfilm, Actiefilm, Misdaad

Italië 1987. Avonturenfilm van Gianfranco Parolini. Met o.a. Conrad Nichols, Kelly London, John Francis Scott en Max Laurel.

De zoveelste jacht op een Inca-schat door een jong stel, volkenkundige Nichols en de goed-ogende London, achtervolgd door een paar hebzuchtige gangsters, belaagd door Indianen met giftige pijlen en omringd door gevaarlijke krokodillen. Frank Kramer is een pseudoniem voor Gianfranco Parolini. Het scenario is van Gualberto Sanchez Alvino en regisseur Kramer naar de roman [KL]Secret of the Buried Kingsom[KLE] van Alvino. Het camerawerk is van William Mancori (pseudoniem Guglielmo Mancori).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Max Laurel op televisie komt.

Reageer