Henrik Lundström

1983 Acteur

Henrik Lundström (1983) is acteur.
Er zijn 3 films en 1 serie gevonden.

The Bridge

2011 | Televisieserie, Misdaad, Mysterie, Thriller

Zweden/Denemarken/Duitsland 2011. Televisieserie van Hans Rosenfeldt en Björn Stein. Met o.a. Sofia Helin, Kim Bodnia, Rafael Pettersson, Dag Malmberg en Sarah Boberg.

Een lijk wordt gevonden op de Oresundbrug tussen Zweden en Denemarken. De ene helft van het lijk bevindt zich in Denemarken, de andere helft in Zweden... De Deense agent Martin Rohde en de Zweedse Saga Norén (Sofia Helin - 'Beck') gaan met frisse tegenzin een samenwerking aan om de moordzaak op te lossen.

Ondskan

2003 | Drama

Zweden/Denemarken 2003. Drama van Mikael Håfström. Met o.a. Andreas Wilson, Henrik Lundström en Linda Gyllenberg.

Nadat Erik van school is gestuurd, moet hij naar een andere zeer strenge privéschool. Hier regeren de oudste scholieren over de jongste...

Victor och hans bröder

2002 | Korte film

Zweden 2002. Korte film van Marten Klingberg. Met o.a. Christoffer Svensson, Henrik Lundström en Alex Zuber.

Nadat Erik van school is gestuurd, moet hij naar een andere zeer strenge privéschool. Hier regeren de oudste scholieren over de jongste...

Together

2000 | Drama, Komedie, Romantiek

Zweden/Denemarken/Italië 2000. Drama van Lukas Moodysson. Met o.a. Anja Lundqvist, Lisa Lindgren, Michael Nyqvist, Sam Kessel en Emma Samuelsson.

Lukas Moodyssons Together gaat over het wankele fundament van onschuld. De film opent in 1975 met twee kleine kindertjes die dolblij uitroepen dat Franco dood is. Het typeert de sfeer in de Tillsammans commune waar allerhande merkwaardige personages zich tegoed doen aan politieke draaikolkdiscussies, achteloze seks en geestige drugs. Elisabeth is net van haar man af en zoekt met haar kinderen toevlucht in het oord. Moodysson putte voor de film uit zijn eigen herinneringen. Hij was het nieuwsgierige buurjongetje dat hunkerde naar de levendige gemeenschap.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Henrik Lundström op televisie komt.

Reageer