Robert Peyton is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Fury At Red Gulch

1953 | Western

Verenigde Staten 1953. Western van Lew Landers. Met o.a. Bill Williams, Don Diamond, Robert Peyton, William Fawcett en Robert W. Cavendish.

Dit was de eerste van drie in Europa als bioscoopfilm uitgebrachte westerns die waren samengesteld uit twee afleveringen van de tv-serie THE ADVENTURES OF KIT CARSON. Williams speelt de befaamde westernheld en Diamond is El Toro. De serie liep op tv van 1951 tot 1954 en omvatte 104 afl. van 25m elk. De serie bereikte een fikse populariteit. Luci Ward en Eric Taylor schreven de beide afleveringen van deze film. George Stern was de producent voor Revue Prod. Clark Ramsey was de cameraman.

Red Snow

1952 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1952. Avonturenfilm van Boris L. Petroff. Met o.a. Guy Madison, Carole Mathews, Ray Mala, Gloria Saunder en Robert Peyton.

Deze film gaat over de missies en liefdes van een luchtmachtdevisie in Alaska. Madison brengt er weer niets van terecht.

Tokyo File 212

1951 | Misdaad

Japan/Verenigde Staten 1951. Misdaad van Dorrell McGowan en Stuart McGowan. Met o.a. Robert Peyton, Florence Marly, Katsuhiko Haida, Reiko Otani en Tatsuo Saito.

Amerikaanse geheime agent Jim Carter (Peyton) infiltreert als verslaggever tijdens de Korea-oorlog (1950-53) in Japan in een communistische spionagering, die aangevoerd wordt door een gestoorde kamikaze piloot uit WO II (1941-45). Marly is femme fatale Steffi Novak. Typische genrefilm over het dreigende rode en gele gevaar van toen, die zijn hoogtepunt vond in de veel betere HOUSE OF BAMBOO (1995) van Sam Fuller. Peyton heet in werkelijkeheid Lee Frederick. Het scenario is van regisseurs Stuart McGowan en Dorrell McGowan. Het camerawerk is van Herman Schopp en Ichô Hoshijima. Op locatie gefilmd. Mono.