Jean Hebert

Acteur

Jean Hebert is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Vento di mare

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Gianfranco Mingozzi. Met o.a. Gianni Garafalo, Jean Hebert, Ilaria Borelli, Giulia Fossà en Luigi Di Fiore.

Drie-delige Italiaanse mafia-soap met Hebert, die afgestudeerd is als scheepsbouwkundig ingenieur, Filuccio Pepe. Hij hoopt in het Noorden van Itali[KA3]e werk te vinden. Zijn beste vriend Fabrizio De Meglio (Garafalo), playboy en zoon van een chique, maar verarmde familie, denkt er echter niet aan Napels te verlaten. Om zijn speelschulden te kunnen betalen heeft hij geld moeten lenen bij de Camorra, de Napolitaanse onderwereld. Lucietta (Borelli) verschijnt op het toneel: zij heeft jarenlang in Marseille gewoond maar keert naar Napels terug om zich te wreken op de gangster-baas Cocuzza (Mauriello). Ze probeert te infiltreren in de Camorra en krijgt al snel een opdracht, een koerierszending van enkele miljoenen naar Zwitserland te onderscheppen. Het zijn meer de toeristische plaatjes en de vriendschap tussen de twee hoofdrollen, die het hem doen in deze film dan dat er actie is. Er wordt meer over gangsterpraktijken gesproken dan dat de kijker ze te zien krijgt. Scenario van Achille Pisanti en Gianfranco Mingozzi. Camerawerk van Luigi Verga.

Il Gioko

1989 | Mysterie, Thriller

Italië 1989. Mysterie van Lamberto Bava. Met o.a. Daria Nicolodi, Alassandra Acciai en Jean Hebert.

Weer zo'n goedkope detective-thriller van Lamberto Bava, die de ene film na de andere lijkt te maken, alsof al zijn produkties van de lopende band komen en hetzelfde goedkope kwaliteitsniveau hebben. Het verhaal gaat over een school in Toscane waar een leraar om het leven komt wanneer hij uit een raam valt. De studenten maken een rare en onduidelijke indruk. Het zijn nietszeggende acteurs, die wel bezeten lijken. Helaas is de film zelf ook nietszeggend, slecht geregisseerd en te verwaarlozen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean Hebert op televisie komt.

Reageer