Alla Klyuka

Acteur

Alla Klyuka is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Serp I Molot

1994 | Drama

SU/Rusland 1994. Drama van Sergei Livnev. Met o.a. Aleksey Serebryakov, Evdokija Germanova, Alla Klyuka en Avangard Leontjev.

In de jaren 1930 voert Stalin een politiek die het mogelijk maakt om geslachtsoperaties uit te voeren, met het doel meer soldaten te hebben voor het leger. Het fascismekomt op en de Sovjetunie wordt bedreigd. Yevdokin Kumetsov (Serebryakov) is zo'n geval. Een blonde arier met het uiterlijk van Rocky- tegenspeler Dolph Lundgren. De film is een gemiste kans.

Oblako-Rai

1991 |

SU 1991. Nikolai Dostal. Met o.a. Andrei Zhigalov, Sergei Batalov, Irina Rozanova, Alla Klyuka en Anna Ovsyannikova.

Zhigalov met zijn dromerige blik speelt een onnozele hals in een provincienest, die aankondigt naar het verre Oosten te vertrekken. Plotseling staat hij in het middelpunt van de belangstelling en is hij de gevierde held; zelfs zijn ijzige vriendin wil d'r broek wel laten zakken. Wat in de V.S. geldt als 'Go West, young man' is 'East' in de Sovjetunie; sterker nog: je krijgt aanzien. Hoewel Zhigalov het gerucht bedoeld had als een soort grap, wordt hij zelf het grootste slachtoffer van zijn poets: zijn woning wordt ontruimd voor het afscheidsfeest; bekenden en vrienden nemen mee wat ze kunnen gebruiken. Hem blijft niets anders over dan de volgende morgen de bus daadwerkelijk te pakken. Dostals vierde film is een geslaagde parodie op het gezapige leven in de Russische provincie. Georgi Nikolaev schreef het scenario, Yuri Nevski zorgde voor de fotografie en de Sovcolor is redelijk.

Telo

1990 | Drama

SU 1990. Drama van Nikita Khubov. Met o.a. Alla Klyuka, Maksim Belyakov, Andrey Zhigalov en Elena Salikhova.

Een ingewikkeld verhaal over een slechte vrouw, die haar vriend dwingt met haar te trouwen, en over de gevolgen van die chantage. De treurigheid ten top.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alla Klyuka op televisie komt.

Reageer