Amanda Davin

Acteur

Amanda Davin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Allt Flyter

2008 | Komedie

Zweden 2008. Komedie van Måns Herngren. Met o.a. Jonas Inde, Amanda Davin en Peter Gardiner.

Werkloze sportjournalist Fredrik besluit, na een bezoek aan een synchroonzwemwedstrijd, zijn hockeyteam om te vormen tot mannelijk synchroonzwemteam. Hun doel is mee te doen aan het WK.

Der chaotische Elterntausch

2004 | Familiefilm

Zweden 2004. Familiefilm van Ella Lemhagen. Met o.a. Helena af Sandeberg, Jørgen Langhelle en Amanda Davin.

Wanneer Julia op het vliegveld haar dubbelganger Martin ontmoet, besluit ze zijn plaats in te nemen. Aanvankelijk heeft niemand het bedrog in de gaten, maar als Julia verliefd wordt op Joakim en Martin voor bruidsmeisje moet spelen beginnen de problemen pas echt...

Immediate Boarding

2003 | Familiefilm

Zweden 2003. Familiefilm van Ella Lemhagen. Met o.a. Amanda Davin, Jørgen Langhelle, Torkel Petersson, Helena af Sandeberg en Julia Ragnarsson.

In het charmante verwisseldrama Tur & retur, internationaal uitgebracht als Immediate Boarding, speelt Amanda Davin een dubbelrol. Zij is de stoere Julia én ze is de teruggetrokken Martin. De kinderen komen elkaar tegen op een vliegveld en besluiten van gebroken familie te wisselen. Wat begint als een olijke verkleedpartij met alle grappige gevolgen van dien loopt uit op een onvergetelijke ervaring. Kindactrice Amanda Davin doet het goed in haar eerste filmrol. In de rol van Martin - als jongen dus - overtuigt ze voor de volle honderd procent. Regisseuse Ella Lemhagen draaide vier jaar eerder de ook al leuke kinderfilm Tsatsiki, morsan och polisen.

op televisie
1 uitzending

Allt Flyter (2008) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zondag 04 november
NDR Fernsehen
02:10 - 03:45

Reageer