Darrel Guilbeau

Acteur

Darrel Guilbeau is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

California Dreamin'

1991 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1991. Komedie van Jonathan Liebert. Met o.a. Darrel Guilbeau, Joan Carol Benson, Johanna Watson, Giovanni Francioso en Jay Richardson.

Een veelbewogen dag in het leven van een naar seks hongerende jongen in de tienerleeftijd. Slechte grappen en dagdromen komen op gedurende een sollicitatiegesprek, een bezoek aan een psychiater, en de gesprekken met zijn typische ouders. Naar deze banale komedie (hoewel ook niet uitdrukkelijk zo gebracht), in feite een seksfilm, ging nauwelijks iemand kijken. Houden zo.

Murder in Law

1990 | Thriller

Verenigde Staten 1990. Thriller van Tony Jiti Gill. Met o.a. Marilyn Adams, Joe Estevez, Sandy Snyder, Darrel Guilbeau en Debra Lee Giometti.

Schoonmoeder Adams is geestelijk gestoord en maakt het leven van haar zoon Estevez, haar lieve schoondochter Snyder en kleinzoontje Guilbeau letterlijk tot een hel. De kat wordt vermoord in de tuin gevonden en de huishoudster verdwijnt spoorloos etc. Als ze moeder weer veilig hebben opgeborgen in de inrichting waar ze thuishoort, ontsnapt zij - uiteraard - weer opnieuw. De rest laat zich gemakkelijk raden. Een dubbele portie clichés dus.

Deadly Prey

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van David A. Prior. Met o.a. Ted Prior, David Campbell, Cameron Mitchell, Troy Donahue en Fritz Matthews.

Een paramilitaire groep kidnapt Mike Danton (Prior) om hem te gebruiken als bewegend doel in de dichte bossen. Danton is een Vietnamveteraan en ontsnapt door zijn survival-and-combat ervaring aan zijn belagers. Colonel Hogan (Campbell) laat uit wraak Dantons vrouw ontvoeren en nu moet Mike wel als levende prooi dienen, waarop gejaagd kan worden. De afloop in deze RAMBO- achtige film, die geïnspireerd is op de klassieker uit 1932 van Ernest B. Schoedsack THE MOST DANGEROUS GAME, is volledig voorspelbaar. Het scenario van regisseur Prior stelt niets voor, evenals de spelprestaties. Wie RAMBO serieus neemt, moet deze film beslist niet gaan zien, want hij zal deze rolprent ervaren als een hevige teleurstelling. Het camerawerk is van Stephen Ashley Blake.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Darrel Guilbeau op televisie komt.

Reageer