David Warbeck is acteur.
Er zijn 24 films gevonden.

Il ragazzo dal kimono d'oro 4

1991 | Actiefilm

Italië 1991. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Christopher Alan, Richard Goon en Katy Johnson.

Het derde vervolg op een film, die eigenlijk helemaal geen vervolg had mogen hebben. Larry Jones (Williams) en zijn vriendin Betty Nolan (Field) vieren het begin van het nieuwe schooljaar in Jones' Martial Art Master's Restaurant, waar ze een jonge karate- kampioen uit Korea ontmoeten. De halfgare zus van Jones valt op de Koreaan die, voor een weddenschap, doet alsof hij het danig van haar te pakken heeft. Het vernederde meisje loopt weg van huis. Volgen een paar rondjes Oosterse vechtkunst, waarin broer Jones de Koreaan een lesje leert. Heel vermoeiend allemaal.

Arizona Road

1991 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1991. Avonturenfilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Antonio Sabato jr, Therry Turner, Lou Castel, Frank Diogene en Donald Hodson.

Als een rijke schurk een Mexicaans meisje bij haar moeder wil kopen, verhindert haar vriendje dat op het laatste ogenblik. Jaren later is de jonge held mede-eigenaar van een goudmijn. Zijn oudere partner wordt door de bende van de rijke schurk gedood en de jonge held is verdachte nr. 1. Bovendien is de sheriff corrupt. Actiefilm specialist van het tweede garnituur Ludman stak een oud westernthema - compleet met sportvliegtuigjes - in een modern jasje.

Quella villa in fondo al parco

1988 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten/Italië 1988. Horror van Antonio Margheriti. Met o.a. David Warbeck, Janet Agren, Eva Grimaldi, Luisa Menon en Werner Pochath.

Een hevig verminkt lijk wordt aangetroffen op het strand van een eiland in de Caraïbische zee en men denkt dat het gaat om een fotomodel. Als haar zuster ter identificatie naar de autopsie komt, slaagt ze er niet in haar te herkennen en vermoedt zij dat er een vies spelletje gespeeld wordt. De politie toont zich weinig behulpzaam en de eilandbevolking is bang. Alleen een vriend, die schrijver van detectiveverhalen is wil haar helpen. Als het tweetal de moord probeert te ontrafelen, vinden ze nog meer lijken. Bloed, smerigheid en wat bloot. De gebruikelijke exploïtatiefilm met buitengewoon slecht spel.

Domino

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Ivana Massetti. Met o.a. Brigitte Nielsen, Thomas Arana, Daniela Alzone, David Warbeck en Cyrus Elias.

Film met een weinig verheffend script. Kunst of seks? Regisseur Massetti probeert er tevergeefs nog iets van te maken door nieuwlichterij in abstracte decors. De pretentieuze Engelse dialogen slaan nergens op. Nielsen speelt Domino, die werkt aan een video-documentaire over Billy Holliday. Prachtige nummers en eersteklas opnamen van de Blues Lady, maar het heeft allemaal niets met het script te maken. Weinig actie, doch veel masturbatiescènes en sekspraat. Je leert Nielsen van binnen en van buiten kennen.

Miami Golem

1987 | Actiefilm, Sciencefiction

Italië 1987. Actiefilm van Martin Herbert. Met o.a. David Warbeck, John Ireland, Laura Trotter, Lawrence Loddi en Victor Loren Beard.

Een stelletje schurken probeert uit buitenaardse cellen een monster-foetus te kweken (om onbegrijpelijke reden 'golem' genoemd), wiens krachtige hersengolven de wereld bedreigen. Gelukkig besluit een stoere verslaggever uit Miami de mensheid te redden. De Italiaanse regisseur Alfredo de Martino verschuilt zich achter het pseudoniem Martin Herbert en niet geheel ten onrechte, want deze goedkope actiefilm getuigt van weinig hersenactiviteit, zowel op als achter het scherm. Het scenario is van Frank Clark. Het camerawerk is van Barry Battle en Paul Doty. Ook bekend als MIAMI HORROR.

La casa al fondo del parco

1987 | Horror

Italië 1987. Horror van Giuliano Carmineo. Met o.a. David Warbeck, Janet Agren, Eva Grimaldi, Luisa Menon en Werner Pochath.

VV.

7 Hyden Park

1985 | Romantiek, Thriller

Italië 1985. Romantiek van Martin Herbert. Met o.a. Rossano Brazzi, Christina Nagy en David Warbeck.

Rijke jonge vrouw is aan een rolstoel gekluisterd sinds ze als tiener is verkracht en vervolgens van de trap gegooid door iemand die zich voordeed als priester. Ze wordt geholpen door twee vrienden, van wie er een om haar hand vraagt. Maar de angst, geheimen en achterdocht die haar leven beheersen gaan een steeds grotere rol spelen. Mooi opgebouwde spanning.

I Sopravvissuti della città morta

1984 | Actiefilm

Italië 1984. Actiefilm van Antonio Margheriti. Met o.a. John Steiner, David Warbeck en Susie Sudlow.

Een ziekelijke, jonge Engelse lord heeft een passie voor archeologie die aan een obsessie grenst. Hij laat een vriend iets stelen uit een villa in Istanboel om hem op de proef te stellen en stuurt hem dan op de gouden scepter van een Babylonische koning af. Op en top een bizarre avonturenfilm die zijn spannende momenten kent.

The Ark of the Sun God

1983 | Avonturenfilm

Italië/Turkije 1983. Avonturenfilm van Antonio Margheriti. Met o.a. David Warbeck, John Steiner, Susie Sudlow, Anthony Berner en Ricardo Palacios.

De zoveelste naäperige avonturenfilm van Margheriti, opgenomen in Engeland met de Britse acteur David Warbeck als Londense inbreker die naar Istanboel wordt gestuurd om de tempel van de Zonnegod te vinden. Een legendarische met edelstenen bezette koningsscepter die zich daar moet bevinden, geeft de drager ervan onbeperkte macht. De Turkse locaties zijn indrukwekkend, maar verder zorgt Margheriti, alias Anthony M. Dawson, voor weinig spektakel.

Tiger Joe

1982 | Oorlogsfilm, Misdaad

Italië 1982. Oorlogsfilm van Antonio Margheriti. Met o.a. David Warbeck, Annie Belle, Tony King, Alan Collins en Giancarlo Badessi.

Drie Vietnam-veteranen smokkelen wapens naar nationalistische verzetsstrijders in Cambodja. Eén van hen, de titelfiguur, raakt bij toeval verzeild in de strijd tegen de Rode Khmer, waarin de andere twee hem spoedig volgen. Bar en boos.

Seven Doors of Death

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Louis Fuller. Met o.a. Catriona MacColl, David Warbeck, Sarah Keller, Tony Saint John en Philip Ostrow.

Een oud hotel in Louisiana is bovenop een geheime toegang naar de hel gebouwd; het gegeven bood de filmers het voordeel dat ze allerei angstaanjagende sc [KA2]enes konden bedenken zonder een logische verklaring. De film bevat enkele zeer doeltreffende schokeffecten (zelfs een overtuigende blik in de hel), maar het duistere verhaal en de overdaad aan bloed worden irritant.

I cacciatori del Cobra d'oro

1982 | Oorlogsfilm, Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1982. Oorlogsfilm van Antonio Margheriti. Met o.a. David Warbeck, John Steiner, Almanta Suska en Alan Collins.

Een goedkope Italiaanse imitatie van een succesvolle Amerikaanse film. Het verhaal speelt in WO II. Een Engelse en een Amerikaanse soldaat vernietigen een Japanse buitenpost en ontmaskeren een Japanse generaal die een oplichter blijkt te zijn. Ze gaan er vandoor met een gouden cobra, een kostbaar amulet. Veel actie en spanning, weinig acteertalent.

Fuga dall'arcipelago maledetto

1982 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1982. Actiefilm van Antonio Margheriti. Met o.a. David Warbeck, Annie Belle en Tony King.

Weer een actiefilm van Dawson, alias Antonio Margheriti, met goedkope sensatie en slecht script. Het verhaal speelt in Zuidoost-Azië, waar een Amerikaanse piloot een groep rebellen voorziet van wapens. Zijn vliegtuig wordt echter neergeschoten door het reguliere leger. Hij raakt verdwaald in de jungle en stuit op een guerilla-patrouille. Dan volgen actie en wat romantiek.

Pánico

1981 | Sciencefiction

Spanje/Italië 1981. Sciencefiction van Tonino Ricci. Met o.a. David Warbeck, Janet Agreen, Jos é Ruiz Lifante en Franco Ressel.

Door een ongeluk in het laboratorium, verandert een geleerde in een monsterlijke moordenaar, die een dodelijk virus met zich meedraagt. Hilarische co-produktie, volkomen in de stijl van de Amerikaanse film uit de jaren vijftig.

L' aldilà

1981 | Horror

Italië 1981. Horror van Lucio Fulci. Met o.a. Michele Mirabella, Al Cliver, Veronica Lazar, David Warbeck en Katherin McColl.

Door een ongeluk in het laboratorium, verandert een geleerde in een monsterlijke moordenaar, die een dodelijk virus met zich meedraagt. Hilarische co-produktie, volkomen in de stijl van de Amerikaanse film uit de jaren vijftig.

Il Gatto nero

1981 | Horror, Misdaad

Italië 1981. Horror van Lucio Fulci. Met o.a. Patrick Magee, Mimsy Farmer, David Warbeck, Al Cliver en Dagmar Lassander.

Een reeks moorden in een Engels dorpje lijkt het werk van een mysterieuze zwarte kat. Zeer vrije bewerking van een verhaal van Edgar Allan Poe door de ongekroonde koning van de Italiaanse horror sickies, die hier aanmerkelijk subtieler te werk gaat dan van hem verwacht mocht worden. Nochtans een tamelijk saaie film. Ook bekend als THE BLACK CAT.

L' Ultimo cacciatore

1980 | Oorlogsfilm

Italië 1980. Oorlogsfilm van Antonio Margheriti. Met o.a. David Warbeck, Massimo Vanni en Gianfranco Moroni.

Een slechte film met een afgezaagd onderwerp: de oorlog in Vietnam. Een kapitein is met twee vrienden op verlof in Saigon. Een van zijn vrienden pleegt zelfmoord na de dood van zijn vriendin. Geschokt besluit de kapitein een zelfmoordmissie te ondernemen. Een Italiaanse produktie met de gebruikelijke slechte acteurs, waardeloos script en goedkope gevechtsscènes. Regisseur is alweer Dawson, alias Antonio Margheriti, slecht imitator van goede voorbeelden.

Il Cacciatore 2

1980 | Oorlogsfilm

Italië 1980. Oorlogsfilm van Antonio Margheriti. Met o.a. David Warbeck, Tisa Farrow, Tony King, John Steiner en Bobby Rhodes.

Een Amerikaanse legerkapitein krijgt, anno 1973, opdracht om een Vietcong-zender die Amerikaanse soldaten aanspoort hun wapens neer te leggen, op te sporen en te vernietigen. Op APOCALYPSE NOW geïnspireerde, gewelddadige maar bovenal zwakke oorlogsfilm.

Cacciotore II

1980 | Actiefilm

Italië 1980. Actiefilm van Antonio Margheriti. Met o.a. Tony King, Tisa Farrow en David Warbeck.

Een Amerikaanse legerkapitein krijgt, anno 1973, opdracht om een Vietcong-zender die Amerikaanse soldaten aanspoort hun wapens neer te leggen, op te sporen en te vernietigen. Op APOCALYPSE NOW geïnspireerde, gewelddadige maar bovenal zwakke oorlogsfilm.

L'Aldila

1979 | Horror

Verenigde Staten 1979. Horror van Lucio Fulci. Met o.a. Katherine McColl, David Warbeck, Sarah Keller, Antoine Saint John en Veronica Lazar.

Een jonge vrouw erft een spookachtig hotel in Louisiana. Zij weet niet dat het hotel destijds gebouwd werd op de Zeven Poorten van de Hel en dat zombies er op zoek zijn naar slachtoffers, bestemd voor de eeuwige verdoemenis.

The Sex Thief

1973 | Komedie, Erotiek, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1973. Komedie van Martin Campbell. Met o.a. David Warbeck, Diana Keen, Terence Edmond, Deirdre Costello en Michael Armstrong.

Een schrijver, die met zijn flutromannetjes het zout in de pap niet verdient, treedt op als een juwelendief die voornamelijk zijn slag slaat in bed bij alleenstaande, rijke vrouwen. Deze sekskomedie/thriller (met accent op seks) is aardig, maar volstrekt onbeduidend kijkvoer.

Blacksnake

1972 | Erotiek

Verenigde Staten 1972. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Anouska Hempel, David Warbeck, Percy Herbert, Milton McCollin en Thomas Baptiste.

Op de Barbadoseilanden gedraaid verhaal over een soort vrouwelijke Blauwbaard met als ingrediënten een door slaven mishandelde lady, een brutale opzichter, een Fransman, een gecultiveerde neger, een echte blanke edelman en een naar vrijheid smachtende autochtoon. Dat zorgt voor melodramatisch vechten en tranen, seks en transpiratie, geweld en folteringen. Financiële en cinematografische ramp. Ook bekend als SWEET SUZY - DUCHESS OF DOOM, BLACK SNAKE en BLACK SNAKE - THE WHIP.

Twins of Evil

1971 | Horror, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1971. Horror van John Hough. Met o.a. Peter Cushing, Madeleine Collinson, Mary Collinson, David Warbeck en Luan Peters.

Twee tweelingzussen komen na de dood van hun ouders onder de hoede van hun oom (Cushing). De man is godsdienstfanaat en pakt, samen met zijn broederschap het duivelsgebroed in de streek hardhandig aan. De plaatselijke vampier verleidt echter een van de meisjes. Zij wordt vampier, en beide onsterfelijken manipuleren de zaken zo dat oomlief achter de verkeerde aangaat. Twins of Evil, het laatste en beste deel uit een serie van drie uit de Hammer Studio, stelt niet teleur en bevat alle ingrediënten die een echte vampierfilm moet hebben: bloed, spanning en sexy vrouwen. De twee weeszusjes worden niet onaardig gespeeld door Playboy centerfolds Madeleine en Mary Collinson.

Wolfshead: The Legend of Robin Hood

1969 | Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1969. Avonturenfilm van John Hough. Met o.a. David Warbeck, Kathleen Bryon, Dan Meaden, Claran Madden en Kenneth Gilbert.

In dit korte filmpje wordt verklaard hoe landeigenaar Robert of Locksley (Warbeck) vogelvrij werd en Robin Hood werd genoemd, die de adel beroofde en de buit onder de armen verdeelde. Madden speelt Lady Marian die verliefd is op Robin Hood, terwijl de verraderlijke Roger the Hangman naar haar hand dingt. Het scenario van dit vlotgemaakte werkje is van David Butler en David Holmes legde het vast op de gevoelige laag. Regisseur John Hough staat op de credits als Johnny Hough.