Fernando Cerulli

Acteur

Fernando Cerulli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Arsène Lupin: Les souterrains étrusques

1995 | Actiefilm, Komedie

Canada/Frankrijk/Zwitserland/Italië/Cuba/Polen 1995. Actiefilm van Vittorio De Sisti. Met o.a. François Dunoyer, Vittoria Belvedère, Pier Paolo Capponi, Augusto Zucchi en Stefania Orsola Garrello.

Gentleman-inbreker Lupin (Dunoyer) bevindt zich in Italië wanneer er een priester vermoord wordt. Hij raakt door het geval geïntrigeerd, neemt de identiteit aan van het slachtoffer en besluit de zaak uit te pluizen. In Rome wordt hij ontvangen door een prelaat die in hem de dode herkent. Lupin ontdekt dat de priester voor rekening van het Vaticaan een onderzoek instelde naar de verdwijning van talrijke Etruskische schatten. Weer een kolfje naar de hand van de 'verleider met de duizend gezichten', die in een mom van tijd een andere identiteit kan aannemen. Best verteerbaar voor wie spannend amusement zoekt zonder verdere pretenties. En je kan af en nog lachen ook. Scenario van Jacques Nahum en Christian Watton naar een verhaal van Richard Caron, gebaseerd op het personage van Maurice Leblanc. Nino Celeste fotografeerde. Aflevering van de reeks LES NOUVEAUX EXPLOITS D'ARSENE LUPIN.

Il Gatto dagli occhi di giada

1977 | Thriller

Italië 1977. Thriller van Antonio Brido. Met o.a. Corrado Pani, Paola Tedesco, Franco Citti, Fernando Cerulli en Giuseppe Addobbati.

Een serie moorden op mensen, die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, wordt opgelost door een detective, die het verband ziet. Soms echte, meestal opgefokte spanning van het gehalte 'kijk uit, achter je!'

Un Uomo chiamato apocalisse Joe

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Leopoldo Savona. Met o.a. Antonio De Teffé, Eduardo Fajardo, Maria Paz Pondal, Fernando Cerulli en Stello Candeli.

Een zwijgzame revolverheld erft een goudmijn en moet zich te weer stellen tegen allerlei schurken, die het gemunt hebben op dit waardevolle bezit. Deze heel bezienswaardige spaghetti-western introduceert een held die Shakespeare-kenner en taalvirtuoos is, en de saloonklanten verbijstert met monologen uit Macbeth. De Teffé staat op de titelrol als Anthony Steffen. USA: A MAN CALLED JOE CLIFFORD; GB: A MAN CALLED APOCALYPSE JOE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fernando Cerulli op televisie komt.

Reageer