Maria Pia Conti

Acteur

Maria Pia Conti is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Che dottoressa, ragazzi!

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Gianfranco Baldanello. Met o.a. Maria Pia Conti, Femi Benussi, Francesco Parisi, Lucio Como en Mariangela Giordano.

Plompe seksklucht waarin Sicilianen nog maar eens worden afgeschilderd als een lui, dom volk dat alleen in actie komt bij het zien van een rok. Die rok wordt in dit geval gevuld door een dokteres uit het noorden die in een klein Siciliaans dorpje een praktijk wil beginnen. Succes verzekerd natuurlijk en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een hysterische, platvloerse en lompe pikante komedie, zij het dan allesbehalve pikant en nog veel minder komisch.

Il sergente Rompiglioni diventa caporale

1975 | Komedie, Drama

Italië 1975. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Franco Franchi, Mario Colli, Maria Pia Conti, Saro Urzì en Luciano Pigozzi.

Sergeant Francesco Garibaldi Rompiglioni (Franchi) wordt gedetacheerd op het NATO-hoofdkwartier. Daar veroorzaakt de onhandige, stuntelige sergeant zoveel ergernis en verwarring, dat de officieren gek van hem worden. De Italiaanse kolonel, hoofd van het Italiaanse NATO-regiment, vertrouwt Rompiglioni de opdracht toe om een spion, die in het NATO-hoofdkwartier opereert, te ontmaskeren. Het verhaal is ongelooflijk absurd met een heleboel komische scènes. Deze film is een vervolg op IL SERGENTE ROMPIGLIONI uit 1973 met dezelfde acteur in de hoofdrol.

Cinque pistole del Texas

1965 | Western

Italië/Spanje 1965. Western van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Anthony P. (Julio P.) Taber (Tabenero), Vicky Lagos, Alberto Farnese, Maria Pia Conti en Indio Gonzales-Gila.

Als sheriff Lester Sands in Lindsborg aankomt, zit hij meteen midden in de problemen. Postkoetsen worden overvallen, banken zijn onveilig, kortom er heerst een ware terreur. Maar na een goede 80 minuten film verdwijnen de problemen als sneeuw voor de zon als de lijken opgestapeld worden van hen die al die narigheid veroorzaakt hebben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maria Pia Conti op televisie komt.

Reageer