Robert Cole

Acteur

Robert Cole is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Catherine Cookson's The Round Tower

1998 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1998. Drama van Alan Grint. Met o.a. Emilia Fox, Keith Barron, Jan Harvey, Ben Miles en Denis Lawson.

De 17-jarige Vanessa Ratcliffe (Fox) heeft snobistische ouders. Als zij zwanger raakt, zien haar vader (Barron) en moeder (Harvey) dat de kans definitief verkeken is om haar te koppelen aan een rijke aristocraat. Ze beschuldigen Angus Cotton (Miles), de zoon van hun dienstmaagd, van het vaderschap. Vanessa ontkent dit in alle toonaarden, maar weigert te zeggen wie het dan wel is. Angus, die ondanks de problemen, die Vanessa's ouders op zijn schouders geladen hebben, niet met lede ogen kan toezien dat Vanessa in de vernieling gestort wordt, ontfermt zich over haar. Er gebeurt verschrikkelijk veel, waardoor zij uit elkaar gedreven worden, maar tegen de finale wordt duidelijk dat zij toch voor elkaar bestemd zijn. Een kolfje naar de hand van de vaste fans van Cookson. Het ziet er allemaal perfect uit en het is dik genieten van het bijna onoverbrugbare standsverschil, de emoties en de lage streken die deze en gene uithalen. Het scenario is van T.R. Bowen naar de gelijknamige roman van Catherine Cookson uit 1968. Het boek werd indertijd bekroond als Beste Streekroman van het Jaar. Het camerawerk is van Robin Vidgeon. Wordt meestal in drie delen uitgezonden.

Portrait of Seduction

1976 | Erotiek

Verenigde Staten 1976. Erotiek van Anthony Spinelli. Met o.a. Vicky Lyon, Monique Cardin, Rita Stone, Robert Cole en Jon Martin.

Een jonge vrouw trouwt met een oudere heer die een zeventienjarige zoon heeft met een demonische seksuele passie. Zijn stiefmoeder valt uiteraard voor zijn charmes. Doorsnee porno met een vrij interessant verhaaltje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Cole op televisie komt.

Reageer