Webster Cullison

Regisseur, Acteur

Webster Cullison is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

King of the Jungle

1927 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1927. Avonturenfilm van Webster Cullison. Met o.a. Elmo Lincoln, Sally Long, Gordon Standing, George Kotsonaros en Arthur Morrison.

Serial in tien hoofdstukken. Een matig oerwoudavontuur met de eerste Tarzan-acteur in de hoofdrol. Het gebruikelijke gedoe met leeuwen, olifanten en apen wordt op een matige wijze gebracht in deze Rayart-serial.

The Air Hawk

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Bruce Mitchell. Met o.a. Al Wilson, Webster Cullison, Frank Tomick, Emmett King en Virginia Brown Faire.

De start van een korte serie westerns met vliegenier en stuntman Wilson in de hoofdrol, een serie die door Ernest Van Pelt en Wilson samen geproduceerd werd. Wilson is hier op zoek naar een bende die aan de Amerikaans-Mexicaanse grens opereert en mijnen weet binnen te dringen. George Pyper was de scenarist en Bert Longenecker de cameraman. De carrière van Wilson, die als filmster een jaar eerder begon in de serie THE EAGLE'S TALON, eindigde met de serie THE AIRMAIL MYSTERY in 1932. In 1936 overleed hij.

The Fighting Stranger

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Webster Cullison. Met o.a. Franklyn Farnum, Flora Hollister, W.A. Alleman, Vester Pegg en W.A. Bartlett.

Farnum komt uit de gevangenis, organiseert een bende en start met zijn praktijken als outlaw. Ondertussen leert hij de identiteit kennen van 'de man bovenaan': de vader van zijn schat! En dan blijkt Farnum opeens een geheim agent te zijn in plaats van een outlaw. Een western die dus nogal warrig in elkaar zit, maar er zat wel actie in de Canyon-westerns, die Farnum in 1920 en 1921 maakte: acht stuks voor producent William N. Selig. Het was Farnums eerste western-serie nadat hij in ettelijke korte westerns had gespeeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Webster Cullison op televisie komt.

Reageer