Willie Lamothe

Acteur

Willie Lamothe is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mustang

1975 | Western, Thriller

Canada 1975. Western van Marcel Lefebvre. Met o.a. Willie Lamothe, Albert Millaire, Luce Guilbeault, Claude Blanchard en Nanette Workman.

Een rustig stadje in Quebec wordt eens per jaar onrustig tijdens het `Western Festival` als de transformatie naar een echte Wild-Westsituatie volmaakt is. De country en westernzanger Dick Lachance (Lamothe) komt zijn vriend Johnny opzoeken die door een mustang gedood schijnt te zijn. Maar Dick denkt dat er meer aan de hand is. Een combinatie van western en thriller.

Je t'aime

1974 | Drama

Canada 1974. Drama van Pierre Duceppe. Met o.a. Jeanne Moreau, Jean Duceppe, Roseline Hoffman, Jean-René Ouellet en Lionel Villeneuve.

Moreau als 'la Française' die al achttien jaar in Canada woont en een grote aantrekkingskracht op mannen uitoefent; dit tot ongenoegen van de buurvrouwen. Haar leven wordt bepaald door de harde natuur. 'La Française' krijgt bezoek van haar achttien jaar oude dochter, die ze nooit heeft gezien en die zwanger is van Jérôme die ook op de boerderij arriveert en gefascineerd raakt door zijn schoonmoeder. Een mooi melodrama.

La Vraie nature de Bernadette

1971 | Drama

Canada 1971. Drama van Gilles Carle. Met o.a. Micheline Lanctôt, Donald Pilon, Reynald Bouchard, Willie Lamothe en Maurice Beaupré.

De vrouw van een welgestelde arts uit Montreal besluit huis en haard te verlaten en op een vervallen boerderij te gaan wonen met haar jonge zoon. Ze voelt veel voor de natuur, maar de mensen van het platteland bekijken haar met argwaan. Een sociaal drama van het bekende soort, integer verwerkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Willie Lamothe op televisie komt.

Reageer