Carl Anthony

Acteur

Carl Anthony is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Flying Saucers Over Hollywood: The Plan 9 Companion

1992 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 1992. Drama van Mark Patrick Carducci. Met o.a. Lee Harris, Vampira, Gregory Walcott, Paul Marco en Conrad Brooks.

Een diepgaande studie over Edward D. Wood, Jr. (1922-1978), de man die beschouwd wordt als de slechtste regisseur aller tijden. Centraal staat uiteraard de film PLAN 9 FROM OUTER SPACE, waarvan de ontstaansgeschiedenis grondig geanalyseerd wordt en nagegaan hoe hij kon uitgroeien tot de belangrijkste Amerikaanse cult-film. Verder worden er sc[KA2]enes getoond uit het (nooit uitgebrachte) filmdebuut van Wood, CROSSROADS OF LAREDO (1947) en uit verschillende van zijn andere films. Lee Harris is de gids en hij praat met enkele nog levende medewerkers van Wood, w.o. de acteurs Vampira, Gregory Walcott, Paul Marco, Conrad Brooks, Carl Anthony en Velda Hansen, producer Crawford Thomas (van LAREDO) en make-up man Harry Thomas. Verder komen nog een hele resem bewonderaars, critici en andere cult-regisseurs aan het woord. De Quality Studios, waar GLEN OR GLENDA en PLAN 9 opgenomen werden, worden bezocht in gezelschap van Brooks. De documentaire richt zich voornamelijk op filmhistorici en mensen die belang stellen in leven en werk van Wood. Carducci schreef het scenario samen met Lee Harris. Montage is van Sean Fernald en fotografie van Glenn Phipps. In Nederland werd de film op video uitgebracht als THE ED WOOD STORY.

The Sinister Urge

1961 | Misdaad

Verenigde Staten 1961. Misdaad van Edward D. Wood jr. Met o.a. Kenne Duncan, Duke Moore, Carl Anthony, Jean Fontaine en Dino Fantini.

Twee toegewijde agenten, gespeeld door Duncan en Moore, pakken de handel in pornografische foto's aan, die geleid wordt door een brutale blondine. Het is één van de obscuurste films van Wood. Er wordt vol overtuiging in aangetoond dat foto's van weelderig bedeelde vrouwen in ondergoed gezien moeten worden als de belangrijkste oorzaak van jeugdcriminaliteit. Ook bekend als THE YOUNG AND THE IMMORAL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carl Anthony op televisie komt.

Reageer