Steve R. Moore

Scenarist, Producer, Editor

Steve R. Moore is scenarist, producer en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Alpha en Omega NL

2010 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten/India 2010. Animatie van Anthony Bell en Ben Gluck.

Alpha and Omega

2010 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten/India 2010. Animatie van Anthony Bell en Ben Gluck.

De twee jonge Canadese wolven Humphrey en Kate worden ongewild verplaatst naar Idaho voor een fokprogramma. Eh, voortplanting? Vooral Kate's hoofd staat daar helemaal niet naar, en dus besluit het tweetal de reis naar huis te ondernemen. Opgewekt, hoewel niet bijster origineel, geanimeerd buddy-avontuur rond twee dieren in het wild die aanvankelijk totaal niet bij elkaar passen maar toch een hecht team worden. De verwijzingen naar seksualiteit blijven braaf. Acteur Dennis Hopper, die zijn stem verleende aan schurk Tony, overleed voordat de film in de bioscoop kwam.

Happy Gilmore

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van Dennis Dugan. Met o.a. Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen, Frances Bay en Carl Weathers.

Vehikel voor de grollen van Adam 'Big Daddy' Sandler. Happy Gilmore (Sandler) is een mislukte, doorgaans slecht gehumeurde ijshockeyspeler. Als zijn oma door de belasting voor een half miljoen wordt aangeslagen, gaat Happy op zoek naar inkomsten. Bij toeval ontdekt hij dat hij met golf een eind komt. Zijn woede-uitbarstingen zorgen echter voor complicaties in het nette golfwereldje. Sandler speelt altijd een agressieve rotzak; hij doet dat met verve en mikt en passant op de grimlach. Paul T. Anderson (Magnolia) herkende Sandlers talenten klaarblijkelijk ook en stelde hem op in zijn Punch-Drunk Love.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve R. Moore op televisie komt.

Reageer