Verónica Loyo

Acteur

Verónica Loyo is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Fiesta en el corazón

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Fernando Casanova, Sonia Furió en Verónica Loyo.

Een artieste geeft zich uit voor de echtgenote van een jongeman, opdat deze een erfenis kan opeisen. Deze komedie vond de methode om het ranchero-genre met een revue te verenigen, en daarmee beide genres te ontluisteren.

El Organillero

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Antonio Espino 'Clavillazo', Verónica Loyo, Armando Arriola en Prudencia Grifell.

In een arme buurt werkt een orgelbouwer dag en nacht om de zanglessen van het meisje op wie hij verliefd is te betalen, zonder dat zij zelf het weet. Gekunsteld en plichtmatig.

Rosalba

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Verónica Loyo, Carlos Navarro, Magda Guzmán en Amanda del Llano.

Een jongeman uit de stad wordt achtervolgd door de vrouwen uit het dorp. Zwakke verfilming van Rosalba y los llaveros van Emilio Carballido; wél sympathiek en draaglijk.

Pueblo quieto

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Ramón Peón. Met o.a. Verónica Loyo, Antonio Aguilar, Andrés Soler en Delia Magaña.

Twee jongemannen, onderling compleet verschillend, hebben allebei belangstelling voor een zojuist in het dorp gearriveerd meisje. Dit is aanleiding tot een aaneenschakeling van misverstanden. Zeer simpele film.

Los Líos de Barba Azul

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Tin Tan, Amanda del Llano, Verónica Loyo en Joan Page.

Om miljonair te worden vat een journalist het plan op om met rijke vrouwen te trouwen, die hij dan weer laat verdwijnen om hun bezittingen te erven. Ondanks het enthousiasme en de overgave van de komiek 'Tin Tan' markeert deze film als geen ander zijn verval, behoudens enkele aardige momenten.

La Fiera

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Ramón Peón. Met o.a. Fernando Casanova, Verónica Loyo, Víctor Alcocer en Mantequilla.

Een man, wiens vader vermoord en zus verkracht werd, neemt wraak nadat hun huis in brand werd gestoken. Bescheiden avonturenfilm, met nogal wat invloed van HIGH NOON van Fred Zinnemann.

Romance de fieras

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Ismael Rodríguez. Met o.a. Martha Roth, Armando Calvo, Joaquín Cordero en Verónica Loyo.

Een rijke Spaanse filantroop, die zojuist zijn beste vriend en beschermheer heeft vermoord, neemt een jonge advocaat in de arm om zich te verdedigen. Hoewel het de eerste keer was dat Rodríguez zich op het terrein van het psychologisch melodrama begaf, bracht hij het er niet slecht af.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Verónica Loyo op televisie komt.

Reageer