Randy Becker is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Love, Valour and Compassion!

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Joe Mantell. Met o.a. Jason Alexander en Randy Becker.

Love! Valour! Compassion!

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Joe Mantello. Met o.a. Jason Alexander, Randy Becker, Stephen Bogardus, John Glover en John Benjamin Hickey.

Acht homo`s, goede vrienden, trachten in een afgelegen landhuis in het reine te komen met hun angsten en problemen. Het huis hoort toe aan choreograaf Gregory (Bogardus) en diens jongere, blinde vriend Bobby (Kirk). Het verdere gezelschap bestaat uit de cynische John (Glover) en zijn zachtaardige tweelingsbroer (eveneens Glover), de seropositieve Buzz (Alexander), de Puertoricaanse Ramon (Becker) en het, oppervlakkig bekeken, ideale koppel Arthur (Hickey) en Perry (Spinella). Het lijkt wel een verzameling hapklare brokken naar ieders smaak, maar hun oeverloze gesprekken beginnen al gauw te vervelen en komen ongetwijfeld beter tot hun recht op de planken, het medium waarvoor scenarist Terrence McNally het stuk trouwens oorspronkelijk geschreven heeft. Slechts sporadisch springen er vonken af van het samenspel en hun liefdesperikelen komen niet erg overtuigend over. Mantello die het stuk oorspronkelijk op de planken bracht, debuteert hiermee als filmregisseur. Een gemiste kans, want een film enkel vertolkt door een groepje homo's is toch wel een zeldzaamheid in de Amerikaanse cinematografie. Achter de camera nam Alik Sakharov plaats. Dolby Stereo.

Lie Down with Dogs

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Wally White. Met o.a. Wally White, Bash Halow, James Sexton, Darren Dryden en Randy Becker.

De jonge New Yorker Tommy is aantrekkelijk, net afgestudeerd en wordt geplaagd door een stevige depressie. Hoewel hij platzak is, besluit hij Manhattan achter zich te laten en naar Provincetown, Massachusetts te verhuizen. Deze prachtige streek is vooral bekend om zijn homoscene. Op de hagelwitte stranden van Cape Cod sluit hij zich aan bij een groep mooie jongens die niets anders ambieert dan de vrijheid. Geen verplichtingen, geen conventies, alleen maar genieten. Daarnaast moet Tommy op zoek naar een baan. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij de sexy latino Guy en de sportieve Ben