John Darbonne

Cameraman

John Darbonne is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Standing Ovation

2010 | Jeugdfilm, Musical

Verenigde Staten 2010. Jeugdfilm van Stewart Raffill. Met o.a. Joei DeCarlo, Kayla Jackson, Sal Dupree en Kayla Raparelli.

In de stroom aan zang- en danscompetities valt deze film hooguit op door ongeïnspireerde rommeligheid, gebrek aan drama en matige zang en dans. Twee bandjes, de Wiggies en de 5 Ovations, nemen het tegen elkaar op tijdens een talentenjacht in New York. De twaalfjarige 5 Ovations krijgen een energie-injectie door de komst van de wat maffe Joei (DeCarlo), die een band opbouwt met bandleider Brittany (Jackson). Gelukkig komen er covers van een aantal klassiekers langs, zoals het niet te versmaden 'River Deep - Mountain High'.

Adam and Eve

2005 | Komedie

Verenigde Staten 2005. Komedie van Jeff Kanew. Met o.a. Cameron Douglas, Emmanuelle Chriqui, Lacey Beeman, George Dzundza en Jed Bernard.

Deze komedie in de National Lampoon-reeks gaat, zoals te verwachten, over seks. Of liever: de afwezigheid daarvan. Adam (Douglas) raakt verliefd op medestudente Eve (Chriqui). Zij vindt alles best, als ze haar maagdelijkheid maar houdt. Hoewel zwaar onder druk gezet door losbolliger studiegenoten, krijgen de twee met de bijbelse namen toch iets moois. Maar hoe lang houden ze het vol? Weinig originele komedie stijgt niet uit boven het suffe gegeven. Ook nog wat familie-info: het scenario werd geschreven door Justin Kanew, zoon van de regisseur (Revenge of the Nerds). En Cameron Douglas is de zoon van Michael, kleinzoon van Kirk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Darbonne op televisie komt.

Reageer