Sue Carol is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Straightaway

1934 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1934. Avonturenfilm van Otto Brower. Met o.a. Tim McCoy en Sue Carol.

McCoy en autoraces - ze horen gewoon niet bij elkaar. Lambert Hillyer, western-veteraan uit de dagen van William Hart, schreef het verhaal. Daniel Clark, de favoriete cameraman van Tom Mix, deed zijn werk. Maar het was zinloos. De fans van McCoy hadden geen interesse en waren teleurgesteld.

Graft

1931 | Thriller

Verenigde Staten 1931. Thriller van Christy Cabanne. Met o.a. Regis Toomey, Sue Carol, Dorothy Revier, Boris Karloff en George Irving.

Een jonge reporter wil zijn slag slaan met een opzienbarend verhaal over een politicus die corrupt is. Onrealistisch gebracht, waardoor de thriller vaak lachwekkend wordt.

The Lone Star Ranger

1930 | Western

Verenigde Staten 1930. Western van A.F. Erickson. Met o.a. George O'Brien, Sue Carol, Russell Simpson, Elizabeth Patterson en Dick Alexander.

De eerste sprekende film van O'Brien en tevens de start van zijn tot in 1940 lopende westernreeks die zo'n 40 westerns zou omvatten nadat hij in 1924 bij John Ford zijn filmdebuut in de western THE IRON HORSE had gemaakt. In deze film is hij een bandiet die alles doet om zijn verleden achter zich te laten. Hij gaat bij de politie en hoopt zo de hand van Carol te winnen.

Check and Double Check

1930 | Komedie

Verenigde Staten 1930. Komedie van Melville Brown. Met o.a. Freeman Gosden, Sue Carol, Charles Norton, Ralf Harolde en Duke Ellington and his orchestra.

Het debuut van de door de radio bekende Amos `n Andy werd een zich voortslepende rolprent uit de beginperiode van de geluidsfilm met een afgezaagd scenario en heel weinig komische momenten; in de verste verte niet zo goed als een van de radioprogramma`s (of later tv) van de show.