Antonio Allocca

Acteur

Antonio Allocca is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Le comiche 2

1991 | Komedie

Italië 1991. Komedie van Neri Parenti. Met o.a. Paolo Villaggio, Renato Pazzetto, Roberto Della Casa, Antonio Allocca en Catherine Zago.

Opnieuw het duo Villagio en Pozzetto in een matte, slaapverwekkende klucht. De eerste scène is nog leuk - de komieken stappen uit een reclamebord, terwijl de aanplakker hen probeert met een nieuwe poster te bedekken. Maar dan hebben we het ook wel gehad. Ondanks de steeds wanhopiger pogingen tot leukdoenerij worden de grappen hoe langer hoe schraler. Toch had de film nog succes tijdens de feestdagen, en in het eind-shot wordt COMICHE 3 aangekondigd voor volgend jaar kerst.

Ho vinto la lotteria di capodanno

1989 | Komedie

Italië 1989. Komedie van Neri Parenti. Met o.a. Paolo Villaggio, Antonio Allocca, Camillo Milli, Gianpaolo Saccarola en Margit Newton.

Villaggio is een journalist die vanwege zijn schulden op allerlei manieren zelfmoord probeert te plegen, zonder succes. Hij blijkt de Nieuwjaarsloterij gewonnen te hebben en hij verstopt zijn lot in zijn schrijfmachine. De volgende dag neemt hij, na een ruzie met zijn baas, ontslag. De onderwereld probeert schulden te inkasseren, hij wordt van zijn kamer gegooid en al zijn spullen worden geveild. Dan begint een dolzinnige jacht naar het loterijbriefje. Een flauwe, onzinnige film.

L' Anatra all'arancia

1975 | Komedie

Italië 1975. Komedie van Luciano Salce. Met o.a. Ugo Tognazzi, Monica Vitti, John Richardson, Barbara Bouchet en Sabina de Guida.

Na zeven jaar huwelijk kondigt vrouw aan dat ze minnaar heeft en wil scheiden. Quasi-ruimdenkend nodigt echtgenoot zijn rivaal uit voor weekend om alles uit te praten, maar laat ook aantrekkelijke secretaresse komen. Brits blijspel THE SECRETARY BIRD kreeg eerst Franse toneelbewerking en vervolgens Italiaanse filmbewerking en bleef in alle versies voorspelbaar flauw, maar werd wel steeds uitbundiger. Dat blijkt geen winst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio Allocca op televisie komt.

Reageer