Harold Bennett

Acteur

Harold Bennett is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Are You Being Served?

1977 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1977. Komedie van Bob Kellett. Met o.a. Mollie Sugden, Wendy Richard, John Inman, Frank Thornton en Trevor Bannister.

Het personeel van het warenhuis Grace Brothers treedt aan voor een reisje naar de Costa Planka. Daar blijkt dat de lepe Mr. Harman zich door middel van een adellijke titel van een hele hotelsuite heeft verzekerd, zodat Captain Peacock, Mr. Rumbold, Mr. Grainger, Mr. Lucas, Mr. Humphries, Mrs. Slocombe en Miss Brahms de nacht in een tent op het strand moeten doorbrengen. Fans van de Britse televisieserie [KL]Wordt u al geholpen?[KLE] hoeft men verder niets te vertellen. Ongelooflijke hoeveelheden woordspelingen op seksueel gebied (zogenaamde innuendo's) en andere seksrollen in een werkje dat uitmunt in onderbroekenlol. Een film als deze kent twee soorten publiek: zij die verbouwereerd en zelfs gegĂȘneerd toekijken en zij die gierend in een kreukel liggen.

A Classic Ghost Story: The Stalls of Barchester

1971 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1971. Horror van Lawrence Gordon Clark. Met o.a. Thelma Barlow, Clive Swift, Will Leighton, Robert Hardy en Harold Bennett.

Beklemmend drama, gebaseerd op een kort verhaal van Montague Rhodes James (1862-1936), bekend van spookhistories met een suggestieve sfeer. Een geleerde flanst een angstaanjagend verhaal in elkaar in verband met de dood van een gewezen aartsdiaken. Barlow, later bekend dank zij de hitserie CORONATION STREET, speelt de rol van het meisje Letitia. Dit vormde de pilootfilm van een hele reeks korte horror-fantasy-verhalen die oorspronkelijk onder de titel A GHOST STORY FOR CHRISTMAS werden uitgezonden, later (in 1986) heruitgezonden onder de titel CLASSIC GHOST STORIES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harold Bennett op televisie komt.

Reageer