Kristina Orbakaite

Acteur

Kristina Orbakaite is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Limita

1994 | Thriller, Drama

Rusland/Frankrijk 1994. Thriller van Denis Evstigneev. Met o.a. Vladimir Mashkov, Yevgeny Mironov, Kristina Orbakaite, Maxim Sukhanov en Maria Lipkina.

Ivan (Mashkov) is programmeur en als zodanig ook hacker. In Moskou na de val van het communisme is alles mogelijk. Een dubieuze client biedt Ivan dertigduizend dollar als hij de code van een bank kraakt, die op een diskette staat. Ivan ontdekt dat de code gemaakt is door zijn jeugdvriend Misha (Mironov), die een bescheiden baantje heeft bij de bank. Ivan biedt Misha de helft - een fortuin in de Russische hoofdstad - als hij meedoet, maar Misha weigert. Bij gevolg van hun contact wordt Misha om zeep geholpen, waarna Ivan in de finale ontdekt dat Misha hem geïncrimineerd had als hij de encryptologie zou breken. De film is zeer vlot van tempo en onderhoudend. Het verhaal speelt in het wereldje van Moskou's nouveaux riches met exotische nachtclubs, mooie meiden en glanzende auto's uit het Westen. De post-production van de film werd in Parijs gedaan, waardoor de film soms het predikaat als Franco-Russische coproductie krijgt, maar dat is niet terecht. Wel is de afwerking beter. De titel slaat op gelukszoekers uit de provincie die in de stad van het Kremlin het proberen te maken. Het scenario is van Irakly Kvirikadze, Pyotr Lutzik en Alexei Samoryadov. Camerawerk van Sergei Kozlov. Evstigneev's debuut dat in Venetië bekroond werd met de grote prijs van de jury. Een opmerkelijke film.

Vivat, gardemariny

1991 | Avonturenfilm

SU 1991. Avonturenfilm van Svetlana Druzhinina. Met o.a. Dmitri Kharatian, Sergei Zhigunov, Michail Mamaev, Liudmila Gurchenko en Kristina Orbakaite.

Een vervolg op de populaire serial over zeekadetten, die verwikkeld raken in intriges aan het hof naar aanleiding van de komst van Sophia Anhalt-Zerbst, die de tsarina aller Russen zal worden onder de naam Catharina II. Grote pret bij de machinaties van Duitse en Franse diplomaten, duels, achtervolgingen en ontelbare liefdesavonturen. Dumas zou zich voor deze vertoning niet hoeven schamen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kristina Orbakaite op televisie komt.

Reageer