Paula Schramm

Acteur

Paula Schramm is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Die Erfinderbraut

2013 | Komedie

Duitsland 2013. Komedie van Thomas Nennstiel. Met o.a. Simone Thomalla, Ulrich Noethen en Paula Schramm.

De alleenstaande 38-jarige Alexandra Fuchs wordt verliefd op een nieuwe collega en werkt aan een nieuwe uitvinding. Maar de vriendin die haar bij dat laatste belooft te helpen, blijkt minder betrouwbaar te zijn dan Alexandra dacht.

Der Eisenhans

2011 | Fantasy

Duitsland/Oostenrijk 2011. Fantasy van Manuel Siebenmann. Met o.a. Laurence Rupp, Paula Schramm, Michaël Mendl en Harry Lampl.

In een vennetje in een donker bos wordt door een jager des konings een woeste bebaarde wildeman gevangen. Deze IJzeren Hans wordt in een kooi opgesloten, maar op een dag wordt hij bevrijd door een jonge prins. Hans neemt de prins mee naar het woud, waar hij zich ontpopt tot een knorrig soort weldoener. De prins trekt de wereld in en beleeft vele avonturen. Minder bekend sprookje van de Gebroeders Grimm, sfeervol en ambachtelijk verfilmd in Salzburg en noordelijk Oostenrijk. Tikje saai, maar mogelijk leuk voor jongere kinderen.

Sklaven und Herren

2008 | Drama

Duitsland 2008. Drama van Stefan Kornatz. Met o.a. Paula Schramm, Franz Dinda en Leonhard Carow.

De achttienjarige Tina ontdekt dat haar broer Klaus gechanteerd wordt door zijn klasgenoot Yogi met compromitterende naaktfoto's. Tina gaat achter Yogi aan, maar die belooft haar broer pas met rust te laten als ze zijn 'slavin' wordt. Tina stemt toe.

Französisch für Anfänger

2006 | Romantische komedie

Duitsland/Frankrijk 2006. Romantische komedie van Christian Ditter. Met o.a. Lennard Bertzbach, Paula Schramm, François Goeske en Dietrich Adam.

Charmante tiener-romcom over Henrik, die zich aanmeldt voor een uitwisselingsproject naar Frankrijk omdat zijn grote liefde Valerie ook gaat. Twee problemen: Henrik spreekt geen woord Frans, en bij aankomst vliegt Valerie gelijk een andere jongen om de hals, die ze tijdens de vorige uitwisseling had ontmoet. Moeizame kalverliefde en humoristische culturele misverstanden dus, maar dan zonder de grove grappen en expliciete seksscènes die je daar misschien bij zou verwachten. Regisseur Ditter richt zich duidelijk op een jonger publiek en houdt het liefelijk en kuis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paula Schramm op televisie komt.

Reageer