John Goff is acteur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

Hit List

1989 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Thriller van William Lustig. Met o.a. Jan-Michael Vincent, Lance Henriksen, Rip Torn, Leo Rossi en Jere Burns.

Het bekende thriller-gegeven over de gewone man wiens kind per abuis wordt ontvoerd door een huurmoordenaar die voor de opzichtige gangster Torn werkt. De held spant samen met het eigenlijke doelwit, een informant. Veel gewelddadige acties. Torn en Henriksen zijn goed, maar we hebben het allemaal al eens gezien. Scenario van John Goff en Peter Brosman naar een verhaal van Aubrey K. Rattan. Camerawerk van Vincent J. Rabe.

Deadly Intent

1988 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Nigel Dick. Met o.a. Lisa Eilbacher, Steve Railsback, Maud Adams, Lance Henriksen en Fred Williamson.

Expeditieleider Henriksen laat een kostbaar Maya-kleinood in eigen zakken glijden en maakt zijn meedogenloze werkgeefster Adams wijs, dat de reis niets heeft opgeleverd en alle expeditieleden verdwenen of dood zijn. Adams gelooft hem niet, maar voordat ze de kans krijgt, komt Henriksen om bij een verkeersongeluk. De jacht wordt geopend op de Maya-schat, maar een ieder, die meent dat hij hem bemachtigd heeft, treft het noodlot. Zijn mooie verloofde Eilbacher weet aanvankelijk van niets, maar raakt betrokken bij veel actie en spanning. Niet al te originele tijdsvuller, waarin al met al toch veel te veel gepraat wordt. Scenario van John Goff.

Berseker: The Nordic Curse

1987 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1987. Horror van Jef Richard. Met o.a. Joseph Alan Johnson, Valerie Sheldon, Greg Dawson, Shannon Engemann en Beth Toussant.

Een maniak die door de geest van een viking bezeten is, verscheurt een stel jonge lawaaischoppers die in de bossen kamperen. De paar goede momenten, die ook al te wensen overlaten, laten alleen maar zien hoe slecht de rest is. Opgenomen in Utah. Op video uitgebracht onder de titel: BESERKER.

Distortions

1986 | Thriller, Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1986. Thriller van Armand Mastrioanni en Armand Mastroianni. Met o.a. Steve Railsback, Olivia Hussey, Piper Laurie, June Chadwick en Rita Gam.

Hussey, die ooit als kind meemaakte dat haar moeder haar vader neerstak, is nu weduwe. Haar man Albert wordt aan de rand van een weg dood gevonden. Er is een levensverzekering van twee miljoen dollar en een hebzuchtige tante, Laurie. Ze krijgt het gevoel dat iemand of iets haar gek aan het maken is, want ze heeft allerlei hallicunaties en vraagt zich af of haar man wel ├ęcht dood is. Trage, zich voortslepende occulte thriller met een botte finale vol gratuit geweld. Scenario van John Goff. Camerawerk van John Dirlam.

The Alpha Incident

1977 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1977. Sciencefiction van Bill Rebane. Met o.a. Ralph Meeker, Stafford Morgan, John Goff en Carol Irene Newell.

Regering tracht bestaan van een van Mars afkomstig dodelijk organisme te verbergen... maar als straling zich eenmaal verspreidt is het te laat.