Arna-Maria Winchester

Acteur

Arna-Maria Winchester is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Coda

1988 | Thriller, Mysterie

Australië 1988. Thriller van Craig Lahiff. Met o.a. Penny Cook, Arna-Maria Winchester, Liddy Clark, Olivia Hamnet en Patrick Frost.

Een lerares aan het conservatorium tracht de campus-moord op een van leerlingen op te lossen. Het verhaal in Hitchcock-stijl is zeer teleurstellend, maar de sterke vrouwelijke karakters in de hoofdrollen maken dat het geheel toch zijn doel niet voorbijschiet. Ook bekend als DEADLY POSSESSION.

Initiation

1987 | Drama, Avonturenfilm

Australië 1987. Drama van Michael Pearce. Met o.a. Bruno Lawrence, Rodney Harvey, Miranda Otto en Arna-Maria Winchester.

Een vederlichte kruising tussen The Karate Kid (tiener overwint tegenslag), Crocodile Dundee (Australië onrealistisch verbeeld) en nog veel meer films met een happy end. Vliegtuig met Amerikaanse snotaap en zijn pa stort neer in de Australische bush, zoonlief moet mijlen door de wildernis om hulp te halen, want zijn vader reageert niet echt goed op een slangenbeet. Een en ander uiteraard voorzegd door een aboriginal stamoudste. Voorspelbaar maar niet onaangenaam.

The Chain Reaction

1980 | Sciencefiction, Drama, Thriller, Actiefilm

Australië 1980. Sciencefiction van Ian Barry. Met o.a. Steve Bisley, Ross Thompson, Ralph Cotterill, Patrick Ward en Arna-Maria Winchester.

Wel aardig drama waarin de gevolgen van een ongeluk met een kerncentrale op een rij worden gezet. Werknemer Thompson en echtpaar Bisley en Winchester, helpen hem het gevaar in de openbaarheid te brengen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arna-Maria Winchester op televisie komt.

Reageer