Fernando Lockett

Cameraman

Fernando Lockett is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Temporada de Caza

2017 | Drama

Argentinië/Frankrijk/Verenigde Staten/Duitsland/Qatar 2017. Drama van Natalia Garagiola. Met o.a. Germán Palacios, Lautaro Bettoni en Boy Olmi.

Op school in Buenos Aires raakt Nahuel, een grote, stevig gebouwde tiener, slaags met een medestudent. Hij moet om af te koelen naar zijn vader, een man die hij nauwelijks kent, in het verre Patagonië. Pa, een stoere stille jachtopziener, komt hem drie uur te laat ophalen van het vliegveld. Niet het ideale begin van hun hereniging. De voorzichtige toenadering tussen de twee ruwe bonken wordt soms vanuit de hand, heel dicht op de personages gefilmd, met op de achtergrond het majestueuze, woeste landschap. De film won een stevig aantal prijzen, waaronder die voor de beste nieuwkomer voor Lautaro Bettoni als Nahuel.

Oscuro animal

2016 | Drama

Colombia/Argentinië/Nederland/Duitsland/Griekenland 2016. Drama van Felipe Guerrero. Met o.a. Marleyda Soto, Luisa Vides Galiano en Jocelyn Meneses.

Portret van drie vrouwen die proberen te overleven in het Colombiaanse regenwoud. Rocio wordt gedwongen haar dorp te verlaten als het omsingeld wordt door rebellen; La Mona besluit op een dag haar vriend - een gewelddadige paramilitair - in zijn slaap dood te steken, en Nelsa wordt als soldaat in het rebellenleger gedwongen seksuele diensten te verlenen aan haar meerdere. Debuterend regisseur Guerrero volgt het trio vrijwel in stilte - dialogen zijn er niet - wat Oscuro animal ('Donker beest') zowel tergend traag als razend spannend maakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fernando Lockett op televisie komt.

Reageer