Michael Rubbo is regisseur, scenarist, producer en cameraman.
Er zijn 5 films gevonden.

Much Ado About Something

2001 |

Australië 2001. Michael Rubbo.

The Return of Tommy Tricker

1994 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Canada 1994. Familiefilm van Michael Rubbo. Met o.a. Michael Stevens, Joshawa Mathers en Heather Goodsell.

Tommy Tricker en zijn vrienden Nancy en Cass zijn terug van hun postzegelreizen. Als ze een oude verzameling doorsnuffelen ontdekken ze een jongen, Charles, die gevangen zit op een zegel uit 1930. Ze willen hem bevrijden uit zijn benarde positie waarin hij zich al 65 jaar bevindt.

Vincent and Me

1990 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Canada 1990. Familiefilm van Michael Rubbo. Met o.a. Nina Petronzio en Paul Klerk.

De aardige en avontuurlijke geschiedenis over een dertien- jarig meisje (Petronzio) dat een grote bewonderaarster is van Van Gogh en in haar vakantie in diens stijl een paar leuke werkjes schildert die door een handige opkoper uit Amsterdam gekocht worden. Enige tijd later ziet zij dat haar werk in een kunsttijdschrift staat afgedrukt bij een artikel over het pas ontdekte jeugdwerk van Vincent van Gogh. Samen met een kameraadje spoort ze de oplichters op en stelt de 'vervalsing' aan de kaak.

Tommy Tricker and the Stamp Traveller

1988 | Fantasy, Familiefilm, Drama, Actiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Canada 1988. Fantasy van Michael Rubbo. Met o.a. Lucas Evans, Anthony Rogers, Jill Stanley, Andrew Whitehead en William James.

Een heerlijk verhaal over jonge postzegelverzamelaartjes, die ontdekken dat zij zich zodanig kunnen verkleinen dat ze op postzegels door de hele wijde wereld kunnen rondreizen. Geloofwaardige jonge spelers en fragmenten met fraaie opnamen in China en Australië maken het een traktatie voor jong en oud. Je mag ervan genieten, maar het hoeft niet. Onderdeel van de serie Tales for All.

Opération beurre de pinottes

1986 | Familiefilm, Komedie, Fantasy

Canada 1986. Familiefilm van Michael Rubbo. Met o.a. Mathew Mackey, Siluk Saysanasy, Alison Podbrey, Michael Hogan en Michael Maillot.

De 12-jarige Mackay ontdekt met zijn speelmakkertje Saysanasy een vervallen, afgebrande villa vlakbij school. Ze gaan er kijken en als het Mackay lukt door een venster te gluren schrikt hij zo van wat hij ziet dat hij bewusteloos raakt. Als hij de volgende morgen ontwaakt, blijkt hij helemaal kaal te zijn!