Julia Hartmann

Acteur

Julia Hartmann is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Drei Väter sind besser als keiner

2016 | Komedie

Duitsland 2016. Komedie van Till Franzen. Met o.a. Julia Hartmann, Florian Panzner, Sammy O'Leary en Suzanne von Borsody.

Jasper wil eindelijk zijn vader leren kennen. Maar om die wens te vervullen, moet zijn moeder Maike eerst te weten zien te komen wie dat is. Drie mannen komen in aanmerking: een boer, een autosloper en een rokkenjager.

Opa, ledig, jung

2015 | Komedie

Duitsland 2015. Komedie van Markus Herling. Met o.a. Steffen Groth, Julia Hartmann en Nike Fuhrmann.

De rokkenjager Werner moet op zijn kleindochter Zora passen. Daar heeft hij niet echt zin in, totdat hij erachter komt dat hij met Zara een goede indruk maakt op moeders in de speeltuin.

Warum ich meinen Boss entführte

2014 | Komedie

Duitsland 2014. Komedie van Peter Gersina. Met o.a. Julia Hartmann, Stephan Luca en Anja Nejarri.

De rokkenjager Werner moet op zijn kleindochter Zora passen. Daar heeft hij niet echt zin in, totdat hij erachter komt dat hij met Zara een goede indruk maakt op moeders in de speeltuin.

Insel des Lichts

2008 | Drama

Duitsland 2008. Drama van Wolf Gremm. Met o.a. Christine Neubauer, Julia Hartmann en Martin Glade.

Populaire tv-presentatrice die in haar programma's problemen van anderen behandelt, wordt op tv door haar dochter - die zij ooit in de steek heeft gelaten - ter verantwoording geroepen. Haar tv-carrière lijkt daarmee ten einde.

Ein Bernhardiner namens Möpschen

1997 | Komedie, Familiefilm

Duitsland 1997. Komedie van Hannelore Unterberg en Gabriele Unterberg. Met o.a. Katinka Heichert, Heikko Deutschmann, Tobias Langhoff, Walfriede Schmitt en Axel Werner.

Ilse, Gr[KA3]afin von Bredow beschrijft haar jeugdherinneringen op de M[KA3]arkische Heide (in de voormalige DDR) rond 1930 als een oom een Sint-Bernardshond `doneert` aan het gezin met de naam M[KA3]opschen (Mopje). Het beest zet het dorp aardig op stelten, maar is algauw bij iedereen geliefd, hoewel er soms een beroep gedaan wordt op het geduld van Ilse`s vader, graaf Retzlow (Deutschmann) als hij een huisje aan een meertje wil verkopen aan een fabrikant uit Berlijn. Ilse wordt gespeeld door Oehne, haar zus Vera door Hartmann en broer Billy door Hosfeld. Braaf, plezierig vermaak naar het gelijknamige boek (van Ilse von Bredow, die ook het scenario schreef), dat in 1991 in Duitsland op de bestsellerlijsten stond. Het camerawerk is van Roland Dressel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julia Hartmann op televisie komt.

Reageer