Dendrie Taylor

Acteur

Dendrie Taylor is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Torn

2013 | Drama

Verenigde Staten/Pakistan 2013. Drama van Jeremiah Birnbaum. Met o.a. Mahnoor Baloch, Dendrie Taylor, Faran Tahir en John Heard.

Twee moeders sluiten vriendschap als ze hun zoons verliezen na een ontploffing in een Amerikaans winkelcentrum. De prille vriendschap wordt op de proef gesteld als de explosie het resultaat blijkt van een aanslag, die een van beide zoons mogelijk heeft gepleegd. Goedebedoelingenfilm die vooroordelen in post-9/11-Amerika ter discussie wil stellen maar daarvoor een weinig subtiel soapvocabulair gebruikt. Veel close-ups en teksten als: 'Ik heb een bom en een Pakistaanse jongen, dus u begrijpt in welke hoek we zoeken.'

In Dark Places

1997 | Erotiek

Verenigde Staten 1997. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Joan Severance, Bryan Kestner, Nancy Lazarus, John Vargas en Allan Arbus.

Slap drama over jaloezie en een gedoemde liefde rond Chappelle (Severance), die verliefd wordt op de vriend van haar zwager. Alles is slecht aan deze film: het scenario, het acteren, de blikkerige muziek en de fotografie. Werktitel: SHADES OF GRAY.

Fever

1991 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Larry Elikann. Met o.a. Armand Assante, Sam Neill, John Achorn, Joe Spano en John Dennis Johnston.

Wanneer Assante uit de gevangenis wordt ontslagen, zoekt hij zijn ex-liefje Harden op. Zij is echter een nieuw leven begonnen met advocaat Neill, die haar van de drugs af hielp. Ze wijst Assante af. Een vijand uit de gevangenis laat haar ontvoeren. De twee rivalen slaan de handen ineen om het meisje terug te vinden. Spannende thriller met een ongewone buddy-variatie. Het scenario van Larry Brothers illustreert hoe een brave burger zich door omstandigheden kan ontwikkelen tot een koele killer. Veel nieuws brengt de film niet, maar de bekende ingrediƫnten worden uitstekend aan elkaar gelijmd en de suspense leidt knap naar een gewelddadige finale. Montage van Eric Sears, sober-koele fotografie van Bojan Bazelli en een goede score van Michel Colombier.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dendrie Taylor op televisie komt.

Reageer