Bas Keizer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Vechtmeisje

2018 | Drama

Nederland 2018. Drama van Johan Timmers. Met o.a. Aiko Beemsterboer, Ali Ben Horsting, Imanuelle Grives, Bas Keizer en Hilde De Baerdemaeker.

Bo is boos. Geen wonder: het twaalfjarige meisje heeft te kampen met ruziënde ouders, een ongewenste verhuizing naar een flat en een zieke broer die wordt gepest. Dan ontdekt ze een kickboksschool in de buurt. Stoere puberfilm met een groot hart mengt sociaal drama met vechtsport en levenslessen, een beetje à la The Karate Kid. Fraai camerawerk en een lekkere synthpopsoundtrack geven het verhaal een frisse toon. Minder geslaagd is het uitleggerige script, dat hier en daar ook leidt tot stroef acteerwerk.

Cobain

2017 | Drama

Nederland/België/Duitsland 2017. Drama van Nanouk Leopold. Met o.a. Bas Keizer, Naomi Velissariou, Wim Opbrouck, Cosmina Stratan en Maria Kraakman.

Vanwege zijn verslaafde, zich prostituerende moeder is de vijftienjarige Cobain in kindertehuizen opgegroeid. Net nu hij op eigen benen begint te staan, blijkt zij opnieuw zwanger, waardoor de haat-liefdeverhouding tussen moeder en zoon op scherp komt te staan. De zesde speelfilm van Leopold, naar een scenario van haar producent Stienette Bosklopper, blijft op een bruut, symbolisch incident na aan de lieve, veilige kant. Een nogal ruw geschetst drama met een melancholische ondertoon, die in nieuwkomer Bas Keizer een flinke hoofdrolspeler vond.

Kerst bij de lieveheersbeestjes

2001 | Animatie, Familiefilm

Estland 2001. Animatie van Janno Põldma en Heiki Ernits. Met o.a. Hein van Been, Nicoline van Doorn, Marcel Jonker, Bas Keizer en Marieke de Kruijf.

De lieveheersbeestjes Tim en Mia vieren kerstfeest in een boom in een besneeuwd bos. Als ze hun cadeaus aan het uitpakken zijn, begint hun huisje vervaarlijk te schudden. De spar blijkt omgezaagd om dienst te doen als kerstboom, in een onbekend huis, ver van het bos. Kleurrijke animatiefilm uit Estland.