Rolf Bauer

Componist

Rolf Bauer is componist.
Er zijn 5 films gevonden.

Funny Boys und Funny Girls

1984 | Erotiek, Misdaad

Duitsland 1984. Erotiek van Dietrich Krausser. Met o.a. Jan Boven, Rainer Peets, Brigitte Borre, Maria Domingues en Gilda Gregory.

Twee vrienden komen steeds in de problemen vanwege vrouwen. Uiteindelijk proberen ze hun snel wisselende behoefte aan vrouwen met geld verdienen te combineren. Ze stichten een `flatreinigingsfirma` (waarom niet gewoon 'schoonmaakbedrijf'?) in deze beroerde film.

Utopia

1983 | Drama, Erotiek, Documentaire

Duitsland 1983. Drama van Sohrab Shahid Saless. Met o.a. Manfred Zapatka, Imke Barnstedt, Gundula Petrovska, Gabriele Fischer en Johanna Sophia.

Via de lotgevallen van vijf prostituées gaat de film in op de problemen in dit milieu. De realistische, soms zeer harde beelden zijn vaak shockerend. De pogingen van de vrouwen om zich uit de macht van pooiers te bevrijden hebben maar weinig kans van slagen.

Kreuzberger Liebesnächte

1980 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1980. Komedie van Claus Tinney. Met o.a. Sascha Hehn, Ulla Maris, Eberhard Cohrs, Klaus Dahlen en Gundula Petrovska.

Twee jonggeliefden hebben een probleem: ze weten niet waar ze de nacht kunnen doorbrengen. Wanneer een vriendin haar appartement uitleent zijn de twee gelukkig maar nu begint de opwinding pas: door een foutje wordt hun samenzijn op video opgenomen en via de kabel op tv uitgezonden. Een amusementsfilm vol turbulente scènes. Ook bekend als WO SCHLAFEN WIR HEUTE NACHT?

Tagebuch eines Liebenden

1977 | Drama

Duitsland 1977. Drama van Sohrab Shahid Saless. Met o.a. Klaus Salge, Eva Manhardt, Ingeborg Ziemendorff, Edith Hildebrandt en Robert Dietl.

De Iraniër Saless maakt in Duitsland films met een geheel eigen stijl. Ditmaal het uiterst gevoelige verslag van een man die vlak voor zijn vakantie de pech heeft dat zijn vriendin spoorloos verdwijnt.

Das Amulett des Todes

1975 | Thriller, Actiefilm, Misdaad

Duitsland 1975. Thriller van Ralf Gregan, Günter Vaessen en Ralf Gregan en Günter Vaessen. Met o.a. Rutger Hauer, Vera Tschechowa, Horst Frank, Günther Stoll en Walter Richter.

Een jonge lerares is toevallig getuige van een ontvoering en raakt daardoor betrokken bij de ruwe conflicten tussen leden van een bende smokkelaars. Spannende actiefilm. Scenario van mederegisseur Vaessen. Camerawerk van niemand minder dan Michael Ballhaus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rolf Bauer op televisie komt.

Reageer