Steve Jones

Acteur

Steve Jones is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Filth and the Fury

2000 | Muziek

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2000. Muziek van Julien Temple. Met o.a. Nancy Spungen, Glen Matlock, Steve Jones, Paul Cook en John Lydon.

De maker van The Great Rock 'n' Roll Swindle komt met een documentaire over de roemruchte Sex Pistols, met bijdragen van de nog in leven zijnde ex-Pistols.

Tales From The Crypt: On a Dead Man's Chest

1992 | Horror, Muziek, Komedie

Verenigde Staten 1992. Horror van William Friedkin. Met o.a. Yul Vasquez, Paul Hipp, Tia Carrere, Sherrie Rose en Heavy D.

Popzanger Danny Darwin (Vasquez) is gefascineerd door bizarre tatoeages. Via een vriendin komt hij terecht bij een tatoe[KA3]eerder, een vreemde kerel die beweert naar het verhaal van de huid te luisteren en daarop zijn voorstelling te baseren. Als Danny zijn nieuwe tatoeage bekijkt, blijkt hierop het gezicht te staan van Scarlett (Carrere), de vrouw van zijn partner. Razend weigert hij voor het prikwerk te betalen. Een vreemde mengeling van pop en horror met enkele prachtige, zeer geslaagde speciale effecten, maar de film lijkt niet af. Je leert de personages niet kennen en sommige gegevens worden aangehaald om dan zonder reden te verdwijnen. Het scenario is van Larry Wilson. Het camerawewrk is van Rick Bota, en lijkt videoclip-achtig. Aflevering 3 van het vierde seizoen, nummer 41 van 93. Dolby Surround.

The Great Rock 'n' Roll Swindle

1980 | Muziek

Verenigd Koninkrijk 1980. Muziek van Julian Temple. Met o.a. Malcolm McLaren, Johnny Rotten, Sid Vicious, Steve Jones en Paul Cook.

Fascinerend portret van de choquerende punkgroep The Sex Pistols, met als voornaamste leden Johnny Rotten en wijlen Sid Vicious.

The great rock'n'roll swindle

1979 | Fake documentaire

Verenigd Koninkrijk 1979. Fake documentaire van Julien Temple. Met o.a. Ronnie Biggs, Paul Cook, Steve Jones, Sid Vicious en Johnny Rotten (John Lydon).

Fascinerend portret van de choquerende punkgroep The Sex Pistols, met als voornaamste leden Johnny Rotten en wijlen Sid Vicious.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Jones op televisie komt.

Reageer