Adriana Ambesi is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Trampa para un forajido

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Mario Maffei. Met o.a. William Berger, Eduardo Fajardo, José Bódalo en Adriana Ambesi.

De daders van een belangrijke diefstal moeten worden ontmaskerd. Een Europese western zoals er dertien in een dozijn gaan.

New York Chiama Superdrago

1966 | Actiefilm

Frankrijk/Duitsland/Italië 1966. Actiefilm van Giorgio Ferroni. Met o.a. Ray Danton, Marisa Mell, Margaret Lee, Carlo d'Angelo en Jess Hahn.

Een internationale misdaadorganisatie probeert de macht van de Verenigde Staten uit te schakelen via een wilskracht ondermijnende drug die in snoepgoed onder jonge Amerikanen verspreid moet worden. Geheim agent Superdrago moet het complot oprollen, dat hij weet op te sporen in Amsterdam. De Nederlandse locaties geven een onbedoeld vermakelijk effect aan de routineuze, maar met vaart gemaakte geheim agenten-avonturen die worden versierd met fraaie (dubbel-)spionnes. Scenario van Mike Mitchell en Bill Colemann.

Donne alla frontiera

1966 | Western

Oostenrijk/Spanje/Italië 1966. Western van Rudolf Zehetgruber. Met o.a. Anne Baxter, Maria Perschy, Gustavo Rojo, Rossella Como en Adriana Ambesi.

Zeven vrouwen proberen dwars door een vijandig indianengebied een fort te bereiken dat 150 km verder ligt. Ze worden niet met rust gelaten door de roodhuiden. Op hun barre tocht moeten drie van hen het leven laten en dat het er niet meer zijn komt nog door de hulp van Rojo. Een internationale produktie met dito bezetting. Een op zich interessant thema maar het gaat duidelijk meer om de rauwheden. Tot een uitgebalanceerd verhaal is scenarist Mino Rollo niet gekomen. In Amerika werd de film uitgebracht als THE TALL WOMEN.

Oeste Nevada Joe

1965 | Western

Italië/Spanje 1965. Western van Ignacio F. Iquino. Met o.a. George Martin, Katia Loritz en Adriana Ambesi.

Een bandiet wordt betaald door een knappe cabaretière in deze onuitsprekelijk goedkope Europese subwestern.

La Maldición de los Karnstein

1962 | Horror

Spanje/Italië 1962. Horror van Camillo Mastrocinque. Met o.a. Christopher Lee, Adriana Ambesi, José Campos en Neia Conjiu.

In het kasteel van de familie Karnstein raakt een jonge vrouw bezeten door de geest van een verdorven voorouder. Een gothic horror film die in een tijd waarin dit genre populair was in Italië gerealiseerd werd. Ondanks zijn moralistische schakeringen en de platvloerse regie een film van enige belang. Ook bekend als LA CRIPTA E L'INCUBO.