Erin Fleming is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

McCullough's Mountain

1976 | Horror, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1976. Horror van Massey Cramer. Met o.a. Donn Davison, George Ellis, Erin Fleming, Edward Yastion en Ernest D'Aversa.

Volgens de legende wordt McCullough`s Mountain, bijgenaamd de Bloedberg, bewoond door een geest. Telkens wanneer hij onrustig wordt gaat de berg bloeden en vallen er slachtoffers. De overjarige loopjongen Bestoink Dooley (Ellis) ziet in het verhaal de kans om hogerop te geraken bij de redactie van de krant, waar hij werkt en begeeft zich ter plaatse om de zaak te onderzoeken. In feite de film uit 1965, een ergerlijk amateuristisch geval waaraan opnames zijn toegevoegd. In de film wordt zo slecht gespeeld, dat de nieuwe producenten besloten om er een geoloog (co-regisseur Davison) bij te halen, die het geheel van commentaar voorziet en die `interviews` afneemt van mensen die het monster (dat niemand minder is dan Bigfoot) gezien zouden hebben. Het einde is een regelrechte belediging aan het adres van de betalende toeschouwer. Van speciale effecten had de ploeg duidelijk nog nooit gehoord. Puur tijdverlies en zogenaamde cultstatus is ketterij. Het scenario is van Bob Corley. Het camerawerk is van Joseph Shelton. Mono. Ook bekend als BLOOD BEAST OF MONSTER MOUNTAIN en MONSTER MOUNTAIN.

Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask)

1972 | Komedie

Verenigde Staten 1972. Komedie van Woody Allen. Met o.a. Woody Allen, John Carradine, Lou Jacobi, Louise Lasser en Anthony Quayle.

Deze Allen-komedie heeft zich op zijn minst laten inspireren door de titel van de bestseller van Dr. Reuben, een boek dat tegenwoordig onwaarachtig gevonden wordt. Het ontbreekt een beetje aan de spiritualiteit, die we van Woody gewend zijn; bovendien is het een onevenwichtige prent die de draak steekt met vragen als 'werken liefdesdranken', 'wat is sodomie', 'is frigiditeit te genezen', 'zijn travestieten homo's' en 'wat is perversiteit', maar toch zijn er gedenkwaardige scènes: Reynolds als sperma spant de kroon. Verder: Wilder is enig als Dr. Ross, Jacobi wil erop uit in dameskleren, maar wordt gehinderd door zijn snor en Allen speelt diverse rollen w.o. een hofnar, die koningin Redgrave wil verleiden, de wanhopige echtgenoot van frigide Lasser en de leergierige man, die vragen stelt aan seksuoloog Carradine. Scenario van Woody Allen. Camerawerk van David M. Walsh.

The Legend of Blood Mountain

1965 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1965. Horror van Massey Cramer. Met o.a. George Ellis, Marriane Gordon, Erin Fleming, Bob Corley en Edward Yastion.

Een zeurderige combinatie van komedie en angstige spanning in een verhaaltje over een onnozele verslaggever die jacht maakt in de rimboe op een legendarisch monster. Af en toe echt heel primitief gedaan en het enige hoogtepunt wordt gevormd door het ongebruikelijke monsterkostuum. Ook bekend als DEMON HUNTER.