Kristoff St. John

Acteur, Producer

Kristoff St. John is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Pandora's Box

2002 | Thriller

Verenigde Staten 2002. Thriller van Rob Hardy. Met o.a. Michael Jai White, Monica Calhoun, Kristoff St. John en Joseph Lawrence.

Mia heeft het voor elkaar, zo lijkt het. Ze is een zelfstandig psychologe, met een erfenis van 20 miljoen dollar in het vooruitzicht, maar toch voelt ze zich gevangen in een liefdeloos huwelijk. Dit verandert als ze een nieuwe patiënte krijgt die een gevaarlijk en verleidelijk leven leidt.

The Windy City

1992 | Misdaad, Komedie

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Ted Lyde. Met o.a. Anthony Griffith, James Black, James Victor Mack, Ted Lyde en Nelson Derbigny.

In de stad uit de titel heeft de ondernemende Marco, een ex- football coach, $ 24.000 geleend van een woekeraar. De zaken zijn echter niet voorspoedig gegaan. Nu zit Marco in de klem. Hij lokt Trip, Vic en Adam naar Chicago onder het mom van een high school reünie. Goed gemutste, onafhankelijk geproduceerde black cinema, die niet vrij is van gemoraliseer over vriendschap, een leugentje om bestwil, enz. Viel in de smaak bij de doelgroep.

Finish Line

1988 | Drama, Sportfilm

Verenigde Staten 1988. Drama van John Nicolella. Met o.a. James Brolin, Josh Brolin, Mariska Hargitay, Kristoff St. John en John Finnegan.

De zoon van een top-atleet (een hardloper met indrukwekkende médailles), wiens moeder gestorven is toen hij nog heel jong was, wil zijn vader bewijzen dat hij in de sport evenveel waard is. Vader helpt hem bij de training, die aanvankelijk heel goed verloopt met succesjes, maar hij wordt steeds veeleisender tegenover zijn zoon. Uit faalangst gaat de aankomende sporter steroïden gebruiken, zozeer zelfs dat de drugs de overhand nemen. Dat is jammer, want tot dát moment liep de film heel aardig met charmante nevenintriges zoals een trouwe jeugdvriend en een lief vriendinnetje, maar dan vervalt het geheel in een clichématige zedenpreek tegen drugsgebruik en mist daardoor het doel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kristoff St. John op televisie komt.

Reageer