Wendy Adams

Acteur

Wendy Adams is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bedrooms & Hallways

1998 | Romantiek, Drama

Verenigd Koninkrijk/Duitsland/Frankrijk 1998. Romantiek van Rose Troche. Met o.a. Kevin McKidd, Hugo Weaving, James Purefoy, Tom Hollander en Christopher Fulford.

De dertig-jarige Leo (McKidd) deelt zijn flat met Darren (Hollander). Ze zijn allebei homo, maar gaan niet met elkaar. Terwijl Darren een opwindende, maar een beetje bizarre verhouding heeft met Jeremy (Weaving), wil een vaste vriend voor Leo niet lukken. Adam (Fulford), een vriend, doet Leo de suggestie deel te nemen in een mannenpraatgroep van goeroe Keith (Callow). Leo ziet daar Brendan (Purefoy), een knappe Ier, die net zijn langdurige relatie met Sally (Ehle) heeft verbroken. Leo maakt er geen geheim van dat hij op Brendan valt. Kwetsbaar, door de war, trekt Brendan in bij Leo, terwijl Sally denkt dat Brendan iets heeft met Leo`s buurvrouw Angie (Graham). Als ze gaat snuffelen, ontmoet ze Leo en ze blijken elkaar nog te kennen van school en vormden toen een stelletje. Zouden ze nu weer verliefd kunnen worden? Het is echter Jeremy die tenslotte in Sally's bed belandt. De tweede film van de Amerikaanse regisseuse Troche na haar low budget hit GO FISH, is wellicht iets minder spiritueel dan haar lesbische komedie, maar dankzij het voortreffelijke scenario van Robert Farrar heeft deze film over de onzekerheid van de seksuele voorkeur, sprankelend dialoog, grappige subplots en veel komische situaties. Het spel van de hoofdrollen is voortreffelijk, geloofwaardig en daardoor heel genietbaar. Jammer is misschien dat de film in de laatste minuten kluchtig wordt en een beetje eindigt als een sitcom. Gesitueerd in Londen. Het camerawerk is van Ashley Rowe. Een aanrader voor wie iets anders wil. Dolby.

Lie Down with Dogs

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Wally White. Met o.a. Wally White, Bash Halow, James Sexton, Darren Dryden en Randy Becker.

De jonge New Yorker Tommy is aantrekkelijk, net afgestudeerd en wordt geplaagd door een stevige depressie. Hoewel hij platzak is, besluit hij Manhattan achter zich te laten en naar Provincetown, Massachusetts te verhuizen. Deze prachtige streek is vooral bekend om zijn homoscene. Op de hagelwitte stranden van Cape Cod sluit hij zich aan bij een groep mooie jongens die niets anders ambieert dan de vrijheid. Geen verplichtingen, geen conventies, alleen maar genieten. Daarnaast moet Tommy op zoek naar een baan. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij de sexy latino Guy en de sportieve Ben

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wendy Adams op televisie komt.

Reageer