Eliza Garrett

Acteur

Eliza Garrett is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Love Is A Gun

1994 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1994. Thriller van David Hartwell. Met o.a. Eric Roberts, Kelly Preston, Eliza Roberts, R. Lee Ermey en Joseph Sirola.

Tijdens zijn werk stuit Jack Hart (Roberts), fotograaf bij de politie eindelijk eens niet op een afschuwelijk verminkt lijk, maar op een foto met een oogverblindende vrouw erop. Hij weet haar op te sporen en maakt een afspraakje met haar. Na die ontmoeting wordt hij gekweld door afgrijselijke dromen die daarna in werkelijkheid ook gebeuren. Het scenario van regisseur Hartwell is niet alleen kronkelig, maar ook quasi vrouw-vijandig: het zwakke geslacht in de opperste schoonheid is niets anders dan de reïncarnatie van Satan die met zijn duivelse discipelen een grote samenzwering op touw gezet heeft tegen alles wat man is. Lust u nog peultjes? Bij dergelijke onzin mag mijn portie aan Fikkie gegeven worden. Charlie Lieberman stond achter de camera.

Terraces

1977 | Drama

Verenigde Staten 1977. Drama van Lila Garrett. Met o.a. Lloyd Bochner, Jane Dulo, Arny Freeman, Eliza Garrett en Bill Gerber.

Een damesdrama over allerlei mensen van wie de terrassen in een duur flatgebouw aan elkaar grenzen.

Schlock

1971 | Horror, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1971. Horror van John Landis. Met o.a. Saul Kahan, Joseph Piantadosi, Eliza Garrett en John Landis.

De eerste film van de regisseur van ANIMAL HOUSE is een verukkelijke persiflage op de griezelfilms geworden. Landis (in gorillakostuum van Rick Baker) speelt de ontbrekende schakel tussen mens en aap die de straten in een stadje onveilig maakt. Voor filmgekken veel herkenbare grapjes. Hertiteld: BANANA MONSTER, THE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eliza Garrett op televisie komt.

Reageer