Chris Reed

Acteur

Chris Reed is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Kicking and Screaming

1995 | Familiefilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1995. Familiefilm van Noah Baumbach. Met o.a. Josh Hamilton, Parker Posey, Eric Stoltz, Carlos Jacott en Elliott Gould.

Het college is voorbij. Na jaren leren en zwoegen hebben de studenten hun diploma in hun zak. Hoe zal het nu verder met hen gaan? Grover (Hamilton) heeft nog geen duidelijke plannen, maar zijn vriendinnetje Jane (D`Abo) heeft een baan aangenomen in Praag. Met Otis (Jacott), Chet (Stoltz), Skippy (Wiles) en Max (Eigeman) vormt Grover een soort clubje dat van niets doen een deugd maakt. Het zijn duidelijk exponenten van de X-generatie. Ze hebben geen doel in het leven en stellen enkel belang in drinken en meiden versieren. Grover wil niet zoals zij worden. Hij wil iets doen met zijn leven, maar tussen plannen maken en ze uitvoeren is een groot verschil. Een soort kruising tussen METROPOLITAN en THE BIG CHILL, maar dan even vervelend als het leven van de jongeren, die er maar op los lullen zonder dat er iets gebeurt. De enkele geslaagde scènes in de film zijn te sporadisch om hem boeiend te houden en de humor is te voorspelbaar om de toeschouwer te amuseren. Wat er met deze jongeren zal gebeuren interesseert geen hond. Zwak scenario van debuterend regisseur Baumbach, naar een verhaal van hemzelf en Oliver Berkman. Het camerawerk is van Steven Bernstein. Ultra Stereo.

Amazing Tails

1987 | Erotiek

Verenigde Staten 1987. Erotiek van Sam Francisco. Met o.a. Buffy Davis, Candie Evens, Trinity Loren, Natasha Skyler en Tony Montana.

Drie fragmenten die niets met elkaar te maken hebben, behalve de seks. In het derde en beste deeltje vormen Loren en Wallice een getrouwd stel dat herinneringen ophaalt aan hun wittebroodsweken. In dezelfde traditie werd AMAZING TAILS II (1987) en AMAZING TAILS III (1987) door dezelfde Francisco gedraaid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Reed op televisie komt.

Reageer