Charlotte Leo

Acteur

Charlotte Leo is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Deux hommes dans une valise

1991 | Komedie

Frankrijk 1991. Komedie van Philippe Ducrest. Met o.a. Evelyne Grandjean, Darry Cowl, Rolande Kalis, Henry Guibet en Charlotte Leo.

Twee mannen maken vakantieplannen, zonder medeweten van hun vrouwen, die natuurlijk heel andere plannen hebben. Daar wordt de situatie uiteraard niet eenvoudiger op! Bewerking van een moeizaam toneelstuk van Peter Yeldham en Donald Churchill: ze zijn de Engelse humor vergeten óf er is iets mis met de vertaling - laten we het houden op het laatste. Loodzwaar camerawerk en klunzig acteerwerk maken de film eerder waardeloos dan

Golden Eighties

1986 | Musical, Komedie

Zwitserland/België/Frankrijk 1986. Musical van Chantal Akerman. Met o.a. Myriam Boyer, Fanny Cottençon, John Berry, Delphine Seyrig en Nicolas Tronc.

Akerman heeft geprobeerd de de jaren 1980-90 te vangen in een muzikaal drama met als middelpunt een winkelpassage in Brussel. Ongetwijfeld ge[KA3]inspireerd door Demy`s LES PARAPLUIES DE CHERBOURG een verhaaltje (van niks) over kapstertje Lio, die verliefd is op Tronc, die weer op zijn beurt lonkt naar Cottençon, en deze laatste heeft een oogje op Denner. Plotseling duikt Amerikaan Berry op, die iets met het verleden te maken heeft en zich vastklampt aan Seyrig, de echtgenote van Denner; hij heeft haar nooit kunnen vergeten na WO II, en zij is de moeder van Tronc. Dit bonte gebeuren zal v.n.l. genre- liefhebbers aanspreken. Laatste rol van Denner. De muziek is van Marc Herouet. Het scenario werd geschreven door Pascal Bonitzer, Henry Bean, Jean Gruault, Leora Barisch en regisseuse Akerman. Gilberto Azevedo en Luc Benhamou bemanden de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charlotte Leo op televisie komt.

Reageer