Miguel Lluch

Regisseur

Miguel Lluch is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Halcon del desierto

1966 | Avonturenfilm, Historische film

Italië/Spanje 1966. Avonturenfilm van Miguel Lluch. Met o.a. Kirk Morris, Diana Loy, Red Ross, Aldo Sambrell en Erika Jones.

Omstreeks de 11e eeuw wordt het emiraat Semares door Ataturt getiranniseerd. Als de wrede leider een onwillig meisje tot zijn bruid wenst, breekt er binnen de gelederen opstand uit. Mooi gefilmde vechtpartijen, zelfs complete oorlogen zijn niet van de lucht. Het acteerwerk is echter niet best. Ook bekend als LA GRANDE SFIDA.

La Chica del auto-stop

1964 | Misdaad

Spanje 1964. Misdaad van Miguel Lluch. Met o.a. Olga Omar, Víctor Valverde, Fernando León en Antonio Iranzo.

Een misdadiger haalt een mooie vriendin over om automobilisten te versieren, opdat hij ze vervolgens kan overvallen. Een acceptabele film, goed verteld en zelfs origineel.

Un Demonio con ángel

1963 | Familiefilm

Spanje 1963. Familiefilm van Miguel Lluch.

Een meisje droomt ervan om net zoals haar grootmoeder balletdanseres te worden. Een even bescheiden als middelmatige film.

El Precio de un asesino

1963 | Drama, Misdaad

Spanje 1963. Drama van Miguel Lluch. Met o.a. Julián Mateos, Víctor Valverde, Fernando Sancho en Luis Induni.

Een seminarist doet een poging om zijn misdadige broer weer op het goede pad te brengen. Een schijnheilige en moralistische film, geproduceerd door regisseur Iquino.

Crimen

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van Miguel Lluch. Met o.a. Julián Mateos, Víctor Valverde, Fernando Sancho, Margarita Lozano en Sonia Bruno.

De politieke leider van een dorp en zijn beste vriend beramen een plan om de jonge Inés te verkrachten en haar moeder te vermoorden. Een onbehoorlijk plattelandsdrama, dat cinematografisch weinig geslaagd genoemd mag worden.

I Tromboni di fra' Diavolo

1962 | Komedie

Spanje/Italië 1962. Komedie van Giorgio C. Simonelli en Miguel Lluch. Met o.a. Ugo Tognazzi, Raimondo Vianello, Francisco Rabal, Moira Orfei en Jackie Lane.

Speelt in het Napoleontische Keizerrijk, in de tijd dat de Italianen en Fransen bondgenoten waren. De Franse troepen hebben een vesting in Caserta, bij Napels, veroverd, in de Italiaanse provincie Campania. Een Italiaanse officier en zijn sergeant, een paar klunzen, worden aangewezen om de vesting tegen de opstandelingen te beschermen. Helaas, de gravin van het fort is heimelijk verliefd op hun leider, en helpt hen al gauw de Fransen te verslaan, waarbij de twee Italianen haar schoorvoetend steunen. Een geestige komedie, leuk om naar te kijken.

Las Estrellas

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Miguel Lluch. Met o.a. Tony Leblanc, Antonio Garisa, Alady, Angel de Andrés en Julián Mateos.

Een barbier luistert altijd naar de raadgeving van de sterren...Een slechte komedie die geïnspireerd is op het oorspronkelijk werk van Carlos Arniches.

Botón de ancla

1960 | Drama

Spanje 1960. Drama van Miguel Lluch. Met o.a. Manuel Gil, 'Duo dinámico', María del Sol en Vicente Haro.

Een slechte herverfilming van de ook al slechte film uit 1947. Als nouveautés: de uitvoering in kleur en het optreden van de toentertijd beroemde muziekgroep 'El dúo dinámico'

La Montaña sin ley

1953 | Misdaad

Spanje 1953. Misdaad van Miguel Lluch. Met o.a. José Suárez, Isabel de Castro, Paco Martínez Soria en Barta Barry.

Een jonge postbode vecht tegen een plattelandsbende in deze zeer slechte B-film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miguel Lluch op televisie komt.

Reageer