Christian Engelmann

Acteur

Christian Engelmann is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Viehdokter aus Ochsenheim

1970 | Komedie

Duitsland 1970. Komedie van Hans Albin. Met o.a. Beppo Brem, Herbert Hiesl, Maria Brokerhof en Christian Engelmann.

Een slappe komedie over een veearts en een wijnboer, boezemvrienden, die tegenover elkaar komen te staan als ze zich gaan mengen in de kwestie met welke dorpsidioot de dorpsschone moet trouwen: met de kroegbaas of de keldermeester. Waar bemoeien ze zich mee? Uitgebluste regie en spel. Ook bekend als HURRA - EIN TOLLER ONKEL WIRD PAPPA.

Helga und die Männer

1969 | Erotiek

Duitsland 1969. Erotiek van Roland Cämmerer. Met o.a. Ruth Gassmann, Felix Franchy, John Herbert, Erich Fritzke en Ariane Calix.

Na de bijna eindeloze Aufkl[KA3]arungs-films, de Hausfrauen- en Schulm[KA3]adchen-Reports, de Oswalt Kolle-films enz., waren er o.a. ook nog een drietal Helga-films. Dit is de derde en gaat over een journaliste, die artikelen over de seksualiteit schrijft, waarvoor ze naar Brazili[KA3]e moet. Haar man, een wetenschapper blijft achter met de kindertjes, terwijl zij exotische belevenissen heeft met haar tolk. Getrouw aan de seksuele revolutie van toen vergeeft de begrijpende bioloog- echtgenoot haar in de finale. Gelijkwaardig aan bovengenoemde reeksen: sekstroep dat uitblinkt door houterig spel (of het gebrek daaraan) vermomd als pseudo voorlichtingsspul uit het verzendhuis van dikke Mercedes-rijdende mevrouw Beate Uhse. Verschrikkelijk gedateerd, maar toentertijd zouden deze drie films 150 miljoen DM in het laatje gebracht hebben en dat is niet niks.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian Engelmann op televisie komt.

Reageer