James Quarter

Acteur

James Quarter is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Menno's Mind

1996 | Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Jon Kroll. Met o.a. Bill Campbell, Stephanie Romanov, Corbin Bernsen, Robert Vaughn en Bruce Campbell.

Computerprogrammeur Menno werkt voor de regering op een afdeling waar geëxperimenteerd wordt met virtuele technologie. Geïsoleerd in zijn saaie baan, interesseert hij zich niet voor de politiek. Om wat meer lol in zijn werk te hebben, maakt hij met collega Simon grappige virtuele fantasieën. De leider van een terroristische beweging, Felix Medina, stelt zich kandidaat tijdens de presidentsverkiezingen. De beweging beraamt een plan om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Menno wordt gedwongen hen hiermee te helpen. Door middel van virtuele technologie manipuleert hij de hele bevolking, zodat Felix Medina tot president wordt uitgeroepen

The Stranger Beside Me

1995 | Romantiek, Thriller

Verenigde Staten 1995. Romantiek van Sandor Stern. Met o.a. Tiffani Thiessen, Eric Close, Gerald McRaney, Lorrie Morgan en Steven Eckholdt.

Sinds ze verkracht werd door de vader van een vriendin heeft Thiessen angst voor sex. Ze sluit zich van elke mogelijke relatie af. Tot ze Close ontmoet die zich niet zo gemakkelijk laat afschepen. Ze stemt zelfs toe in een huwelijk. Haar 'perfecte' man blijkt echter wel fouten te hebben die boven komen wanneer hij gearresteerd wordt op verdenking van voyeurisme en verkrachting. Eerst kan ze niet in zijn schuld geloven, maar wanneer haar dochtertje geboren wordt krijgt ze een ernstige waarschuwing. Vergezochte story die blijkbaar op authentieke feiten gebaseerd zou zijn. De acteurs leggen het er allemaal nogal dik bovenop, zodat hun personages niet geloofwaardig blijven. Een routine-scenario van Bruce Miller, in beeld gezet door Ronald M. Lautore.

Intimate Obsession

1992 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1992. Drama van Lawrence Unger. Met o.a. Jodie Fisher, James Quarter, Richard Abbott Booth, Heather McTague en Kristi Scott.

Fisher in de rol van Rachel Taylor, het verwende en verveelde vrouwtje van een ontrouwe, maar succesvolle zakenman. Ze maakt op de tennisbaan kennis met hartedief Rick Simms (Quarter). Ze wordt ondanks de waarschuwingen verschrikkelijk verliefd op hem, maar raakt door haar trouweloosheid verstrikt in een vuil zaakje om manlief naar de andere wereld te helpen. Voorspelbare film met suspense- en seks-elementjes. Typisch product in de tijd van de klonen van BASIC INSTINCT, FATAL ATTRACTION, etc. Slecht gespeeld en zeer beslist niets nieuws onder de zon. Het scenario is van Richard Brandes en het camerawerk van John Ulyanov.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Quarter op televisie komt.

Reageer