Rif Coogan

Regisseur, Acteur

Rif Coogan is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Psycho Cop 2

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Rif Coogan. Met o.a. Bobby Ray Shafer, Barbara Lee Alexander, Julie Strain, Roderick Darin en Nick Vallelonga.

Deze sequel, die direct op de videoband uitkwam, is nog een graadje erger dan zijn toch al zo waardeloze voorganger. Een stel vrienden zijn van plan een geil vrijgezellen-feestje met het nodige gezuip te bouwen. Ze gebruiken het conferentiezaaltje van hun firma, waarin ze na werktijd een orgie willen aanrichten en ze bestellen daarvoor strippende meiden. Ze hebben allemaal ontzettend pech, want Joe Vickers, een psychisch gestoorde smeris (ja, die uit de titel), gespeeld door Shafer, dringt naar binnen want hij had hun voornemens afgeluisterd. Hij maakt iedereen koud omdat hij meent dat dergelijk 'overwerk' niet toegestaan is door de wet. Een van de aanwezigen moet deze engerd zien te overleven en te stoppen, want anders ontstapt Joe Vickers voor nog zo'n gewelddadige onzinfilm. Wat voor een scenario moet doorgaan is van Dan Povenmire. Het camerawerk is van Enak Mada.

Psychocop returns

1992 | Horror

Verenigde Staten 1992. Horror van Rif Coogan. Met o.a. Miles David Dougal, Roderick Darin, Barbara Lee Alexander, Bobby Ray Schaffer en Julie Star.

Brian en Larry worden onaangenaam verrast wanneer ze op het vrijgezellenfeest, dat ze voor een collega hebben georganiseerd, geconfronteerd worden met een maniakale politieagent. Deze vermeende wetsdienaar is van plan om werkelijk alle feestgangers op beestachtige wijze om zeep te helpen, maar zou iemand hem een halt kunnen toeroepen?

Bikini Squad

1992 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Komedie van Valerie Breiman. Met o.a. Lucky O'Boyle, J.C. Palermo, Becca Rocheford, Clayton Halsey en Maureen Flaherty.

Z.g. komisch gedoe over het maken van een badpakkenfilm. Uitsluitend voor kijkers die nog niet droog achter de oren zijn.

The Invisible Maniac

1990 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Rif Coogan. Met o.a. Noel Peters, Stella Blalack, Shannon Wilsey, Debra Lamb en Robert R. Ross Jr..

Groteske parodie over een krankzinnige geleerde die een formule heeft ontwikkeld waarmee hij onzichtbaar kan worden om vervolgens te doden en damesblouses open te scheuren. Het gedementeerde gevoel voor humor in deze film kan de algehele zwakheid ervan niet verdrijven. Rif Coogan is de pseudoniem voor Adam Rifkin.

Invisible maniac

1990 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1990. Horror van Rif Coogan. Met o.a. Shannon Wilsey, Robert R. Ross Jr., Melissa Moore en Noel Peters.

Een gestoorde wetenschapper ontwikkelt een serum dat onzichtbaar maakt. Hij gebruikt het om iedereen die hem in de weg staat te terroriseren

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rif Coogan op televisie komt.

Reageer