Kaoru Yachigusa

Acteur

Kaoru Yachigusa is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

UFO Blue Christmas

1978 | Sciencefiction, Drama

Japan 1978. Sciencefiction van Kihachi Okamoto. Met o.a. Tatsuya Nakadai, Yo Katsuno, Keiko Takeshita, Eiji Okada en Kaoru Yachigusa.

Algehele paranoia slaat toe in Japan als blijkt dat het bloed van mensen, die een UFO hebben waargenomen, plotseling blauw wordt. Een uitermate chaotische science-fiction film, waarin praktisch alle actie buiten het beeld plaatsvindt. Ook bekend als BLOOD TYPE BLUE.

Utsukushisa to Kanashimi to

1966 | Romantiek, Drama

Japan 1966. Romantiek van Masahiro Shinoda. Met o.a. Mariko Kaga, Sô Yamamura, Kaoru Yachigusa, Kei Yamamoto en Misako Watanabe.

Een meisje wordt verliefd op twee oudere personen: een zeer bekende, gehuwde schrijver en een vrouw die vroeger zijn minnares was. Enigszins obsceen psychologisch-liefdesmelodrama, maar interessanter dan wat er gewoonlijk op dit gebied door de Japanse film wordt wordt voortgebracht.

Gas Ningen Daiichigo

1960 | Sciencefiction

Japan 1960. Sciencefiction van Inoshiro Honda. Met o.a. Yoshio Tsuchiya en Kaoru Yachigusa.

Japanse SF over een man die zichzelf kan veranderen in nevel (wanneer hij maar wil) en verliefd wordt op een klassieke danseres. Ook bekend als THE HUMAN VAPOUR.

Madama Butterfly

1955 | Muziek

Italië 1955. Muziek van Carmine Gallone. Met o.a. Kaoru Yachigusa, Nicola Filacuri en Michico Zanaka.

Gebaseerd op de bekende opera van de beroemde Italiaanse componist Giacomo Puccini (1858-1924). Film over een jonge geisha die op een Amerikaanse zeeman verliefd wordt en met hem trouwt. Als de zeeman haar verlaat, besluit zij zelfmoord te plegen. Gallone's film volgt trouw het oorspronkelijke verhaal. Het spel en de zang van de vertolkers kan ermee door, maar is niet van uitzonderlijke kwaliteit. De opzet van de produktie is goed, maar niet exceptioneel. Voor hen die van opera en van Puccini houden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kaoru Yachigusa op televisie komt.

Reageer