Natalya Negoda

Acteur

Natalya Negoda is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Comrades Of Summer

1992 | Komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 1992. Komedie van Tommy Lee Wallace. Met o.a. Joe Mantegna, Natalya Negoda, Michael Lerner, Mark Rolston en John Fleck.

Tijdens de opnamen van een commercial breekt baseball-coach Mantegna zijn enkel. Zijn baas Lerner neemt deze gelegenheid te baat om hem te ontslaan. Door zijn grote mond is hij niet erg geliefd en even lijkt het erop dat hij zijn sportcarrière kan vergeten. Maar dan verschijnt Negoda die in het nu vrije Rusland een honkbalploeg wil samenstellen die in competitie kan treden met de Amerikaanse profs. De vooruitzichten zijn alles behalve schitterend, maar toch stemt Mantegna toe om de ploeg klaar te stomen. Voorspelbare sportfilm waarin een miraculeuze trainer van een stelletje ongeregeld een topploeg maakt. Verwacht geen denderende, originele invallen, wel enkele komische momenten die de film nauwelijks verteerbaar maken voor niet-baseball- kenners. Mantegna in een zeldzaam luchtige rol is niet erg overtuigend. Scenario van Robert Rodat, in Amerika, Canada en Rusland ingeblikt door Richard Leiterman.

Back in the U.S.S.R

1992 | Misdaad, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Rusland 1992. Misdaad van Deran Sarafian. Met o.a. Frank Whaley, Natalya Negoda, Roman Polanski, Dey Young en Ravil Isyanov.

Amerikaan Whaley gaat met vakantie naar de Russische hoofdstad, wordt verliefd op gangsterliefje Negoda en krijgt het daarom aan de stok met haar verloofde, boef Polanski. Slecht spel, een waardeloos verhaal en pover gefilmd. Mislukte post- perestro[KA3]ika productie van Amerikaans-Russische makelij die geheel en al werd gedraaid in Moskou (en dat is te zien). Een dieptepunt in de carri[KA2]ere van Polanski, die normaal gesproken niet ontbloot is van vaardigheden. Producent Lindsay Smith, die kennelijk niet weet dat ook het schrijven van een scenario een vak is, pende het draaiboek (om meer geld in zijn zak te steken) neer naar een verhaal van medeproducent Ilmar Taska en hemzelf. Yuri Neyman stond achter de camera.

Malenkaya Vera

1988 | Drama

SUHH 1988. Drama van Vassili Pitchul. Met o.a. Natalya Negoda, Andrey Sokolov, Yuriy Nazarov en Lyudmila Zaytseva.

Een blik op het leven in het moderne Rusland na de introductie van de glasnost. Negoda geeft een frisse vertolking als de vervreemde, jonge vrouw uit de arbeidersklasse die van popmuziek houdt. De beelden over haar seksuele relatie met Sokolov en de manier waarop de Westerse cultuur haar leven heeft beïnvloed, maken het een totaal andere Sovjet-film dan we tot nu toe gezien hebben. Niet vreemd dus dat het een geweldig succes was in de Sovjet-Unie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Natalya Negoda op televisie komt.

Reageer