Jerry J. Grant

Componist

Jerry J. Grant is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

The Naked Truth

1991 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1991. Komedie van Nico Mastorakis. Met o.a. Robert Caso, Kevin Schon, Courtney Gibbs, Herbert Edelman en Brian Thompson.

Melige kielzogvaarder van THE NAKED GUN met Caso en Schon als scenarioschrijvers, die per ongeluk getuige zijn van een mafia- moord. Ze worden door de FBI geronseld om drugsbaas Edelman uit te schakelen. Edelman is 'fabrikant' van tomatenketchup en organiseert juist op dat moment een miss-verkiezing. Caso en Schon gaan erop af als kort gerokte seksbommetjes. Iedere grap zie je minstens een half uur van te voren aankomen. Kijkvoer voor kritiekloze dertien-jarigen en nooit volwassen geworden mannen, die de dertig naderen. Kirk Ellis en regisseur Mastorakis typten samen het flauwe scenario. Dito vertolkingen.

In the Cold of the Night

1990 | Thriller, Erotiek, Sciencefiction

Verenigde Staten 1990. Thriller van Nico Mastorakis. Met o.a. Jeff Lester, Adrienne Sachs, Brian Thompson, Marc Singer en Shannon Tweed.

Een man droomt dat hij een mooie vrouw vermoordt. Dan komt hij haar in het echt tegen... Na tal van seksscènes en grappen voor ingewijden wordt alles ten slotte verklaard door een onbevredigdend SF-trucje. De rolbezetting, die het aanzien waard is, en de bekoorlijke decors kunnen het begin van verveling niet voorkomen.

Ninja Academy

1989 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Nico Mastorakis. Met o.a. Will Egan, Kelly Randall, Gerald Okumura, Michael David en Robert Factor.

Mastorakis, genie van het eerste uur, slaagde erin om drie leuke jokes in één film te krijgen. Mislukte kloon van de niet meer te tellen ACADEMY-films; allerlei sullen volgen gedurende één week een intensieve ninja-cursus en dat moet dan de gekste week uit hun leven worden. Scenario van Jonathan D. Gift.

Bloodstone

1988 | Avonturenfilm, Komedie, Actiefilm

India/Verenigde Staten/Griekenland 1988. Avonturenfilm van Nico Mastorakis. Met o.a. Brett Stimely, Anna Nicholas, Rajni Kanth, Charlie Brill en Christopher Neame.

In India is een kostbare edelsteen gestolen en verborgen in de bagage van een onschuldig Amerikaans echtpaar op huwelijksreis, dan begint de grote achtervolging. Een bepaaldelijk niet-onaanvaardbare komische avonturenfilm, waarin goed gebruik is gemaakt van de exotische locaties. Brill speelt de rol van de stuntelende Hindoe-rechercheur, in een pijnlijke te dik bovenop liggende imitatie van Inspecteur Clouseau.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry J. Grant op televisie komt.

Reageer